Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διευρυμένη γκάμα εργοστασιακού εξοπλισμού για τη BMW X5 και κορυφαία έκδοση της BMW Σειράς 6

Η πληθώρα συστημάτων υποστήριξης οδηγού από το BMW ConnectedDrive, που προσφέρεται στάνταρ ή προαιρετικά, είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη νέα BMW X5 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Από την άνοιξη του 2014, αυτό το πρόσθετο πλεονέκτημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με την προσθήκη του συστήματος Driving Assistant στον στάνταρ εξοπλισμό του ...
Sports Activity Vehicle. Το Driving Assistant περιλαμβάνει Lane Departure Warning & Collision Warning (με προειδοποίηση πεζού) με λειτουργία φρεναρίσματος. Το Lane Departure Warning δημιουργεί ένα κραδασμό στο τιμόνι για να προειδοποιήσει τον οδηγό όταν άθελά του αποκλίνει από τη λωρίδα του. Το Collision Warning εντοπίζει προπορευόμενα οχήματα και πεζούς.

Το σύστημα εκδίδει μία οπτική και ακουστική προειδοποίηση εάν διαπιστωθεί κίνδυνος σύγκρουσης. Επίσης, ενεργοποιεί μία διαδικασία πέδησης εάν χρειαστεί.

Στα οκτακύλινδρα μοντέλα της BMW Σειράς 6, μία επέκταση της γκάμας εργοστασιακού εξοπλισμού την άνοιξη του 2014 τονίζει τον σπορ χαρακτήρα τους. Στο μέλλον, οι BMW 650i Coupe, BMW 650i Cabrio και BMW 650i Gran Coupe θα εφοδιάζονται με σύστημα εξαγωγής M Sport εργοστασιακής τοποθέτησης. Το αγωνιστικής έμπνευσης σύστημα που έχει εξελίξει η BMW M GmbH μειώνει την πίεση επιστροφής καυσαερίων και δίνει έμφαση στην ξεχωριστή ακουστική του V8 κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης και επιβράδυνσης.

Από την άνοιξη του 2014, το προαιρετικό Harman Kardon surround system θα διατίθεται με όλα τα μοντέλα BMW Σειράς 6 για εγγυημένες μουσικές απολαύσεις εν κινήσει. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Professional, το λειτουργικό σύστημα iDrive στο μέλλον θα περιλαμβάνει έναν ελεγκτή αφής για την εισαγωγή χαρακτήρων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...