Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα νέα μοντέλα BMW την Άνοιξη 2014

Μόναχο.  Η BMW επεκτείνει τη γκάμα κινητήρων της για τα πιο πρόσφατα μέλη της οικογένειας και λανσάρει τέσσερα ακόμα μοντέλα εφοδιασμένα με BMW xDrive. Το ευφυές σύστημα τετρακίνησης θα διατίθεται για πρώτη φορά με τη BMW Σειρά 4 Cabrio. Επιπλέον, ένα εκτενές πρόγραμμα BMW Individual...
θα προσφέρεται για την BMW Σειρά 4 από φέτος την άνοιξη.

Περισσότερες καινοτόμες επιλογές θα λανσαριστούν με στόχο την αύξηση της ασφάλειας και της άνεσης. Από την άνοιξη του 2014, όλα τα μοντέλα BMW πλην της BMW X6 θα περιλαμβάνουν στάνταρ ένα δείκτη πίεσης ελαστικών που παρακολουθεί την πίεση κάθε ελαστικού ξεχωριστά. Η τελευταία γενιά του προαιρετικού Radio Professional και του συστήματος πλοήγησης Business περιλαμβάνει αναβαθμισμένες λειτουργίες, όπως το Audio Streaming.


Κατά τη διάρκεια του 2014, νέες προτάσεις θα λανσαριστούν για τις BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 και BMW Σειρά 5 και στη συνέχεια θα διατίθενται με όλα τα μοντέλα της γκάμας πλην της BMW X6. Από φέτος την άνοιξη, το Driving Assistant θα περιλαμβάνεται στη νέα BMW X5. Ένα σύστημα εξαγωγής M Sport θα προσφέρεται στάνταρ με τις BMW 650i Coupe, BMW 650i Cabrio και BMW 650i Gran Coupe.

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce . Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2012 ήταν 7.82 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.85 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2012, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 105,876 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.












Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...