Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Dan Ammann υποψήφιος διάδοχος του Steve Girsky στο Τιμόνι του Εποπτικού Συμβουλίου της Opel

Ο Πρόεδρος της GM, Daniel Ammann, 41, προτάθηκε διάδοχος του μέλους του Δ.Σ. της GM Steve Girsky, ως Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Opel (OSB). Η υποψηφιότητα θα αξιολογηθεί από το OSB σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί ...
πολύ σύντομα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.

Ο Girsky, 51, ανέλαβε Πρόεδρος του OSB το Νοέμβριο του 2011. Η Mary Barra, CEO της GM εκθείασε τον Steve Girsky για την αφοσίωση και την εξαιρετική δουλειά του: «Ο Steve ηγήθηκε του σχεδίου ανάκαμψης της GM για την Ευρώπη που έχει επαναφέρει την επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής στο δρόμο για την κερδοφορία. Ο Dan Ammann θα συνεχίσει στην ίδια πορεία και με σαφή στόχο το break-even μέχρι τα μέσα της δεκαετίας.»


Ο Ammann αποδέχτηκε την πρόκληση: «Ανυπομονώ να συνεχίσω το έργο του Steve Girsky. Η Opel είναι βασικός συντελεστής στην παγκόσμια επιτυχία της στρατηγικής της GM και θα συνεργαστούμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της Opel.»

Ο Girsky μίλησε επίσης ενθαρρυντικά: «Είμαι περήφανος για τα επιτεύγματα της GM και της Opel. Αυτή η ομάδα έχει δεσμευτεί να συνεχίσει το έργο που εμείς ξεκινήσαμε.» Ο Girsky, πρώην Αντιπρόεδρος, Εταιρικής Στρατηγικής, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Παγκόσμιου Προϊοντικού Σχεδιασμού, ανέλαβε ρόλο ανώτερου συμβούλου στη GM τον περασμένο Δεκέμβριο. Θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της GM.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...