Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η απίστευτη ανακοίνωση σε πτήση που «πάγωσε» τους επιβάτες -«Ξέρει κανείς να πιλοτάρει;»

Ήταν 20 Δεκεμβρίου του 2013 όταν οι επιβάτες της πτήσης της United Airlines από το Ντε Μουάν της Αϊόβα στο Ντένβερ του Κολοράντο έμελλε να ζήσουν έναν απόλυτο εφιάλτη στον αέρα Όλα ξεκίνησαν όταν ο πιλότος υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσεις. Ακολούθησε ανακοίνωση από το πλήρωμα του αεροσκάφους μέσα από την οποία γινόταν έκκληση για γιατρό.

Σύμφωνα με την Telegraph, στην έκκληση απάντησε...
  η Λίντα Αλγουάις, νοσοκόμα από την Καλιφόρνια.

Η Λίντα οδηγήθηκε στο πιλοτήριο, όπου βρήκε τον πιλότο του αεροσκάφους να μουρμουρίζει ακατάληπτα και να έχει χάσει σχεδόν ολοκληρωτικά τις αισθήσεις του, λόγω καρδιακής προσβολής.

Με τη βοήθεια της Ειμι Σόρενσον από το Γουαϊόμινγκ, μίας άλλης νοσοκόμας, η οποία βρισκόταν στο αεροσκάφος, τον οδήγησαν στην κουζίνα όπου δημιούργησαν έναν «τεχνητό απινιδωτή» για να τον επαναφέρουν.

Η τύχη των επιβατών βρισκόταν πλέον στα χέρια του συγκυβερνήτη, ο οποίος ανέλαβε το πιλοτήριο.

Ωστόσο, η αγωνία κορυφώθηκε όταν ξαφνικά ακούστηκε μία δεύτερη ανακοίνωση: «Έχει κανείς εμπειρία πλοήγησης αεροσκάφους;».

Τελικώς, ωστόσο, o συγκυβερνήτης προσγείωσε το αεροσκάφος σε αεροδρόμιο της Ομάχα, με τον ασθενή πιλότο να επιβιώνει της καρδιακής προσβολής. 
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...