Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Thomas Sedran στο Διοικητικό Συμβούλιο της Opel. Δημιουργία νέας θέσης για τον τομέα Λειτουργιών, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εταιρικών Στρατηγικών

Rüsselsheim. Ο Karl-Friedrich Stracke, CEO της Opel & Πρόεδρος της General Motors Europe, ανακοίνωσε σήμερα μία ακόμα αλλαγή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Adam Opel AG.

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Opel διόρισε τον Dr. Thomas Sedran (47) στη νέα θέση που δημιουργήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο, ως υπεύθυνο Λειτουργιών, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εταιρικών Στρατηγικών, με ισχύ από 1η Απριλίου. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου, λαμβάνει επίσης και τον τίτλο του Αντιπροέδρου της Opel. Μέχρι σήμερα, ο Sedran ήταν συν-επικεφαλής της...
Ευρωπαϊκής αυτοκινητιστικής πρακτικής στην παγκόσμια εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων AlixPartners, έχοντας έδρα στο Μόναχο. Με την Opel έχει αναπτύξει στενή συνεργασία από το 2009. Στην Opel, ο Sedran θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και εφαρμογή επιχειρηματικών στρατηγικών με στόχο τη μακρόπνοη, επικερδή ανάπτυξη στην Ευρώπη και εκτός αυτής.

Ο Karl-Friedrich Stracke δήλωσε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Thomas Sedran. Είναι ένας καταξιωμένος ειδικός στο χώρο του αυτοκινήτου, ο οποίος γνωρίζει άριστα την Opel. Θα παίξει ζωτικό ρόλο στην εφαρμογή στρατηγικών επικερδούς ανάπτυξης για την Ευρώπη και τις πωλήσεις / εξαγωγές, καθώς και στην ανάπτυξη στρατηγικών σύμπραξης και συνεργασίας στη βιομηχανία».


Ο Thomas Sedran έχει εργαστεί το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σαν σύμβουλος σε εταιρίες όπως η Roland Berger και η AlixPartners. Στο ρόλο του συμβούλου, έχει διατελέσει ειδικός αυτοκινήτου επί 20 χρόνια σχεδόν. Έχει Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Hohenheim (Γερμανία) και Ph.D. από το Ludwig Maximilian University του Μονάχου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...