Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Beta Racing News: HELL’S GATE 2012

Πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Beta Enduro Factory Team.

To Beta Enduro Factory Team συμμετείχε φέτος στον διάσημο αγώνα της Τοσκάνης με τον Αμερικανό Cody Webb ενώ ταυτόχρονα παρείχε υποστήριξη σε ένα μεγάλο αριθμό αναβατών που συμετείχαν με Beta Enduro RR 4T 2012.

Η δύσκολη και απαιτητική διαδρομή, τελικά επέτρεψε μόνο σε...
5 αναβάτες να φτάσουν μέχρι το τέλος παλεύοντας για την νίκη.

Ο Cody ήταν ανταγωνιστικός για όλη την διάρκεια του αγώνα και από την αρχή του αγώνα ήταν ανάμεσα στους καλύτερους αναβάτες.

4ος στο τέλος του πρώτου σκέλους και πάντα οδηγώντας για το βάθρο, χάρη στις ικανότητες του και μία μοτοσυκλέτα που έμεινε τέλεια για όλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε τελικά να τερματίσει στην 4η θέση.

codyΜεγάλος ήταν επίσης και ο αριθμός των αναβατών που συμμετείχαν με Beta Enduro RR4T φθάνοντας τους 15 σε σύνολο 92 αναβατών.

Τελικά αποτελέσματα:

1) Graham Jarvis
2) Jonny Walker
3) Xavi Galindo
4) Cody Webb (Beta)
5) Andreas Lettembichler

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...