Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέντευξη Τύπου Ανάβασης Ριτσώνας

Συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά μέσα της Εύβοιας παραχώρησε η Οργανωτική Επιτροπή της εναρκτήριας ανάβασης του φετινού πρωταθλήματος στη Ριτσώνα που θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή στις 3-4 Μαρτίου. Η συνέντευξη έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Renault Κωνσταντίνου που είναι και ο κύριος χορηγός του αγώνα και παρόντες ήταν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Αλυτάρχης του αγώνα, Νίκος Κόγιας, ο πρόεδρος της συνδιοργανώτριας Α.Λ.Α., Θανάσης Ζάχος καθώς και ο Διευθυντής της ΕΛΠΑ στη Χαλκίδα, Πανταζής Ρούσσος.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής κ. Σωκράτης Σκλιάς και Αντώνης Αφράτης εξέφρασαν τη στήριξή τους στον αγώνα και την αμέριστη συμπαράσταση από πλευράς του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την αιγίδα του οποίου διεξάγεται η Ανάβαση...
Ριτσώνας. Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου εξήγησε τη σημασία που έχει για την τοπική κοινωνία ο αγώνας τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ψυχολογικό τη δύσκολη αυτή εποχή, ενώ ο κ. Κόγιας αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του φετινού αγώνα.

Και φέτος οι εγκαταστάσεις της Μηχανικής θα είναι διαθέσιμες και θα φιλοξενήσουν τα πιτς, ενώ έχουν γίνει συντονισμένες ενέργειες για την ασφάλεια θεατών και οδηγών. Ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δοθεί και πάλι στην καθαριότητα της περιοχής καθώς και στην ομαλή προσέλευση των θεατών. Ο δρόμος θα κλείσει στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου και στις 08:00 το πρωί της Κυριακής, όχι όμως από τη διασταύρωση με τον κεντρικό αλλά πιο ψηλά προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας όσο το δυνατόν περισσοτέρων.

Σημαντική επισήμανση σε σχέση με το διαδικαστικό είναι πως με βάση τους νέους κανονισμούς για τις αναβάσεις μετά το πέρας του 50% των συμμετοχών και αφού έχει συμπληρωθεί κατηγορία θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή προκειμένου να κατέβουν όσοι οδηγοί έχουν ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η εκκίνηση του 2ου σκέλους. Αυτό σημαίνει πως οι θεατές πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους και να μην μετακινούνται διότι ο αγώνας δεν θα έχει ολοκληρωθεί.

Σχετικά με τις συμμετοχές, δεν υπάρχει ακόμη ολοκληρωμένη εικόνα καθώς αυτές λήγουν το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες και κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό.
[ΕΠΑ/ΕΘΕΑ]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...