Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ήμερο Αγωνιστικής οδήγησης- Σεμινάριο στα Τρίκαλα Κορινθίας

Η «Παραλληλοδρόμιο Motorsport– Outdoor Activities» (PARMOA), το διήμερο 21 και 22 Απριλίου 2012 διοργανώνει στα Τρίκαλα Κορινθίας εκδήλωση που περιλαμβάνει: Προπόνηση σε χωμάτινη διαδρομή μήκους περίπου 3,5 χλμ., κλειστή για την κυκλοφορία από τους συνεργάτες μας κατόπιν σχετικής αδείας, σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης...


... διαρκείας 4 ωρών (προαιρετικά) και δύο διανυκτερεύσεις (Παρασκευή και Σάββατο ή Σάββατο και Κυριακή) σε ένα από τα πολυτελή καταλύματα της περιοχής σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Η διαδρομή είναι πολύ φαρδιά (8-15 μέτρα), ελαφρώς κατηφορική με κάθε είδους στροφές και εντελώς ακίνδυνη. Το μήκος της διαδρομής προπόνησης είναι περίπου 3,5 χλμ. Η επιστροφή στο σημείο εκκίνησης γίνεται από κεντρικό ασφαλτόδρομο μήκους περίπου 3 χλμ. Το κλείσιμο της διαδρομής αναλαμβάνουν οι πολύ έμπειροι συνεργάτες μας, εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, οι οποίοι ρυθμίζουν και την κυκλοφορία για τους συμμετέχοντες. Τα χιλιόμετρα που αναμένεται να καλύψετε έχουν σχέση με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Αν συμμετάσχουν 20 πληρώματα που είναι και ο μέγιστος αριθμός, αναμένεται ανά ώρα το κάθε πλήρωμα να κάνει 3 περάσματα, ήτοι 10,5 χλμ. Ο δρόμος θα είναι στη διάθεση των πληρωμάτων από τις 10:00- 17:00 το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Απριλίου 2012. Σημειώστε ότι η εκδήλωση δεν είναι αγώνας, άρα:
. Δεν χρειάζεται αγωνιστική άδεια
. Δεν χρειάζεται ομολογκαρισμένος εξοπλισμός ασφαλείας
. Μπορείτε να έρθετε και με μη αγωνιστικό όχημα, αρκεί να μπορεί να οδηγηθεί στο χώμα.
. Δεν υπάρχει χρονομέτρηση, κατάταξη, ασθενοφόρο, γιατρός και αριθμοί συμμετοχής.

Σχετικά με το σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης βασισμένο στο βιβλίο «ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ- ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ», θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Απριλίου από τις 10:00- 14:00 σε ξενοδοχείο της περιοχής, εφ’ όσον υπάρξουν τουλάχιστον 4 ενδιαφερόμενοι. Όσοι θέλουν, μπορούν να ενοικιάσουν ένα από 4 Nissan Micra K11 ιδιοκτησίας μας για να οδηγήσουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
. Άφιξη στο ξενοδοχείο στα Τρίκαλα, ή την Παρασκευή το βράδυ ή το Σάββατο το πρωί.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/4/2012:
. 10:00-14:00: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (προαιρετικά). Θεωρία αγωνιστικής οδήγησης (rally). (Περιγραφή δρόμου- λήψη σημειώσεων, εύρεση ιδανικής γραμμής με αποδείξεις, τρόπος οδήγησης μέσα από τις σημειώσεις, φρένο με το αριστερό, απόσταση στριψίματος από την κορυφή της στροφής με αποδείξεις, εύρεση της κορυφής κάθε στροφής, οδήγηση όταν «χάνεται» ο δρόμος, ειδικά θέματα οδήγησης, κλπ).
. 10:00- 17:00: Οδήγηση στο βουνό σε υψόμετρο περίπου 1400 μέτρων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/4/2012:
. 10:00- 17:00. Οδήγηση στο βουνό σε υψόμετρο περίπου 1400 μέτρων- λήξη εκδήλωσης.

ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ: Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Από 6 έως 8 συμμετέχοντες: 520€ πλέον ΦΠΑ.
Από 9 έως 12 συμμετέχοντες: 390€ πλέον ΦΠΑ
Από 13 έως 16 συμμετέχοντες: 300€ πλέον ΦΠΑ
Από 17 έως 20 συμμετέχοντες: 260€ πλέον ΦΠΑ

Οι επιθυμούντες να ενοικιάσουν ένα Nissan Micra για το διήμερο, θα έχουν τελικό κόστος 2300€ για τα Kitcar ή 1500€ για τα απλά, πλέον ΦΠΑ. Φυσικά πρέπει να καταβληθεί εγγύηση 6000€ ή 4000€ αντίστοιχα. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν είτε τηλεφωνικώς είτε με email, μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου 2012, καταθέτοντας 260€. Το τελικό ποσό της πληρωμής (ανάλογα με τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων) θα διευθετηθεί το Σάββατο το πρωί 21 Απριλίου 2012 στα Τρίκαλα. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση είναι οι 6 συμμετέχοντες.

ΑΓΩΝΑΣ «SPIDER DRIFT»

Το Σάββατο 21 Απριλίου, από τις 17:30 – 20:30, διοργανώνουμε ένα πρωτότυπο αγώνα SPIDER DRIFT, στο πάρκινγκ του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας. Στην εύλογη απορία σας: τι είναι αυτό; Σας απαντάμε ότι πρόκειται για την απόλυτη «αγωνιστική» διασκέδαση, αφού όσοι συμμετάσχετε, θα κληθείτε να οδηγήσετε σε μία διαδρομή 200 περίπου μέτρων οριοθετημένη με κώνους και κορδέλες, ένα αυτοκίνητό μας, που όμως οι πίσω τροχοί του θα πατούν σε μία «αράχνη», δηλαδή σε μία κατασκευή με ροδάκια όπως τα καρότσια των super markets που υποχρεώνει το αυτοκίνητο να χάσει σχεδόν όλη του την πρόσφυση. Άρα θα είσαστε μόνιμα με το πλάι και θα προσπαθείτε να το ελέγξετε. Η διαδικασία είναι η εξής:
. Ο κάθε συμμετέχων κάνει μία φορά τη διαδρομή και προσπαθεί να πετύχει χρόνο κάτω από 3 λεπτά, που είναι και το όριο.
. Όσοι πετύχουν αυτό το χρόνο συνεχίζουν στο δεύτερο στάδιο, καλούμενοι να γράψουν χρόνο κάτω από 2’ 30’’.
. Αν υπάρχουν περισσότεροι από 6 συμμετέχοντες με χρόνο κάτω από 2’30’’, περνάνε στον τελικό, διαγωνιζόμενοι για τις 6 πρώτες θέσεις διεκδικώντας τα αντίστοιχα κύπελλα. Μη χαμογελάτε, είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι νομίζετε!
. Στο “SPIDER DRIFT» μπορούν να συμμετάσχουν και άλλοι εκτός από τους συμμετέχοντες στο διήμερο αγωνιστικής οδήγησης.
. Το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο είναι 18€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ:
. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στο διήμερο (εκτός του spider drift) , πρέπει να υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό που απαλλάσσει τον οργανωτή της εκδήλωσης από όποιες ευθύνες σχετικά με τυχόν ατύχημα που θα μπορούσε να συμβεί την ώρα της εκδήλωσης.
. Θα υπάρχουν στη διάθεσή σας 4 ποδήλατα για περιήγηση της πανέμορφης περιοχής.
. Το βράδυ του Σαββάτου με ώρα έναρξης 22:00,θα διοργανώσουμε πρωτάθλημα τάβλι σε ξενοδοχείο της περιοχής, με έπαθλα τοπικά προϊόντα.

Πληροφορίες- λεπτομέρειες: Λάμπης Κουρτέσης, τηλ: 6945.544439
info@rallyschool.gr ή info@parallilodromioclub.gr



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...