Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τώρα η Alfa Romeo Giulietta διατίθεται σε ελκυστικότερες τιμές! (+PHOTO GALLERY)

Μοναδικές προσφορές Alfa Gain για την Giulietta!

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τους φίλους της Alfa Romeo να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο από την αγαπημένη τους μάρκα μέσα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει μέσα από την υπηρεσία Alfa Gain τη δυνατότητα αγοράς συγκεκριμένων μοντέλων σε προνομιακές τιμές. Το Alfa Gain διαθέτει μια σειρά από μοναδικές προσφορές και για εκδόσεις της Giulietta. Πρόκειται για ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων καινούργιων αυτοκινήτων, τα οποία διαθέτουν πλούσιο extra εξοπλισμό και προσφέρονται με σημαντικό όφελος τιμής επιπλέον των ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να αποκτήσει μία Giulietta 1.4 TB 120 hp Progression μόνο με...
16.700 ευρώ, μία 1.4 TB 120 hp Distinctive με σπορ πακέτο 17'' και δερμάτινο σαλόνι μόνο με 19.530 ευρώ, ή ακόμα μία 1.4 Multiair 170 hp Distinctive μόνο με 20.840 ευρώ (οι παραπάνω τιμές ισχύουν με απόσυρση και χρηματοδότηση μέσω FGA Bank).

Η χρήση της υπηρεσίας Alfa Gain είναι αναμφισβήτητα ένας απλός και ξεκάθαρος τρόπος για να αποκτήσει κανείς μία Giulietta σε αυτές τις μοναδικές τιμές.

Για να χρησιμοποιήσει ο ενδιαφερόμενος την υπηρεσία Alfa Gain, αρκεί να επισκεφθεί τη διεύθυνση http://cf.alfaromeo.gr/gain στο Internet και να επιλέξει μεταξύ των διαθέσιμων εκδόσεων. Στη συνέχεια μπορεί να επικοινωνήσει με τον επίσημο διανομέα του δικτύου της Alfa Romeo που προτιμάει και να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου που επέλεξε.

Η λίστα με τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας Alfa Gain ανανεώνεται συστηματικά και περιλαμβάνει πάντα αυτοκίνητα που εκείνη τη στιγμή διατίθενται στο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo.

PHOTO GALLERY


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...