Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Renault Twingo

Το νέο Renault Twingo είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Renault που εκπροσωπεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητά της. Είναι χαρακτηριστικό το μεγαλύτερο logo στο μαύρο γυαλιστερό φόντο της μάσκας. Με σχεδιαστικό ύφος που σύντομα θα χαρακτηρίζει τη νέα στυλιστική ταυτότητα όλων των μοντέλων Renault, το νέο Twingo αποπνέει ελκυστικότητα και δυναμική ενέργεια. Πιο αναλυτικά τα νέα στοιχεία της εξωτερικής σχεδίασης:

• Νέος προφυλακτήρας εμπρός
• Προβολείς ομίχλης, τοποθετημένοι ψηλά στον προφυλακτήρα
• Μαύρη γρίλια καπό σε χρώμα γυαλιστερό
• Νέα πίσω πόρτα με ενσωματωμένα τα φώτα οπισθοπορείας
• Πιο στρογγυλεμένες γραμμές σχεδίασης

Το ίδιο σχεδιαστικό ύφος επικρατεί και στο εσωτερικό, με ποιοτικά υλικά στο ταμπλό, μοντέρνες επενδύσεις καθισμάτων και διακοσμητικά στοιχεία που δημιουργούν ένα κομψό και σύγχρονο εσωτερικό χώρο.

Εκτός από τα παραπάνω, το νέο Renault Twingo διαθέτει αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού του, μεγάλη γκάμα...
μοντέρνων χρωμάτων και εκπληκτικές δυνατότητες διαμόρφωσης, επιτρέποντας στον καθένα να βρει τον συνδυασμό που του πάει. Επιπλέον, με μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ, η άνεση, η αισθητική και η τεχνολογία συνδυάζονται ιδανικά με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το νέο Renault Twingo εξακολουθεί να είναι ένα αυτοκίνητο ευέλικτο, χάρη στη μικρή διάμετρο στροφής του (από 9,85 έως 10,55) και τις compact διαστάσεις του ενώ παρέχει υψηλά επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας με 4 αερόσακους στον βασικό εξοπλισμό, ABS με EBD και σύστημα υποβοήθησης σε απότομο φρενάρισμα (AFU) καθώς και υποδοχές Isofix για τη μέγιστη ασφάλεια των μικρών επιβατών.

Το νέο Renault Twingo διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου, που συνήθως βρίσκουμε στα 5θυρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Τα πίσω καθίσματα του νέου Twingo ανάλογα με την έκδοση μετακινούνται εμπρός ή πίσω, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στους πίσω επιβάτες, αλλά και αναδιπλώνονται ανεξάρτητα (έκδοση Dynamic) δημιουργώντας έναν ελεύθερο χώρο 959 λίτρων.

Το νέο Renault Twingo παραμένει όπως πάντα οικονομικό στη χρήση και φιλικό προς το περιβάλλον καθώς διαθέτει στη γκάμα του δυναμικούς κινητήρες με τεχνικά χαρακτηριστικά που του προσφέρουν ανταγωνιστικό οικονομικό πλεονέκτημα. Ο βενζινοκινητήρας 1.2 16V 75 hp, έχει βελτιωθεί σημαντικά εκπέμποντας CO2 105 g/km και με μεικτή κατανάλωση 4,5 λίτρα (σε αντίθεση με τον προκάτοχό του που έδινε CO2 119g/km & 5,1 lt/100km) κερδίζοντας προβάδισμα σε επίπεδα οικονομίας τόσο με χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας όσο και με μειωμένα κόστη χρήσης. Ο πετρελαιοκινητήρας 1.5 dCi 85hp, που διατίθεται για πρώτη φορά στο νέο Twingo, χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2 (90 g/km), έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας ενώ η μεικτή κατανάλωση των 3,4 lt/100km εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία στη χρήση.

Η έκδοση GT Gordini του νέου Renault Twingo κατασκευασμένη με βάση την τεχνογνωσία της Renault Sport, με αποκλειστικό design υπογραφής Gordini, που θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσα στο 2012, θα ικανοποιήσει τους πιο σπορτίφ πελάτες που επιθυμούν έντονη οδηγική απόλαυση με πραγματικές επιταχύνσεις και δυναμικά ρεπρίζ.

Το νέο Renault Twingo εκτός από όλα τα παραπάνω είναι εδώ για να κατακτήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής (κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Novo mesto της Σλοβενίας), στην αξιοπιστία και ασφάλειά του αλλά και στα 5 χρόνια εγγύηση που προσφέρει η Renault. Και όλα αυτά από €8.960 (με απόσυρση).
[Δ.Τ. RENAULT]



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...