Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απόλυτη αίσθηση go - kart με το MINI Roadster (PHOTO GALLERY)

 Φέτος την άνοιξη θα λανσαριστεί στην αγορά το πρώτο open-top διθέσιο στην ιστορία της εταιρίας, με τη μορφή του MINI Roadster. Το έκτο μοντέλο του Βρετανού κατασκευαστή premium αυτοκινήτων είναι μία κομψή, σπορ compact πρόταση για απαιτητικούς (ψαγμένους) οδηγούς που εκτιμούν την υψηλή αισθητική, τους ισχυρούς κινητήρες και την ακρίβεια της ανάρτησης. Το ΜΙΝΙ roadster υπόσχεται γνήσιο σπορ στυλ σε συνδυασμό με άμεση απόλαυση της open top οδήγησης στην πόλη.

Η σχεδιαστική γλώσσα ΜΙΝΙ βρίσκει έκφραση στις αναλογίες ενός roadster αυτή τη φορά, χαρίζοντας στο ανοιχτό διθέσιο μοναδική...
εμφάνιση και τονίζοντας την κομψή, αεροδυναμική γραμμή του όταν η οροφή είναι κλειστή. Το soft-top του MINI Roadster ανοίγει γρήγορα και εύκολα με το χέρι – ικανοποιώντας άμεσα την επιθυμία για open-top οδήγηση.

Ξεχωρίζοντας οπτικά, ο χώρος αποσκευών των 240 λίτρων του MINI Roadster προσφέρει ευελιξία στη μεταφορά αποσκευών χάρη στο ειδικό άνοιγμα πίσω από τα καθίσματα. Οι επενδυμένες προστατευτικές μπάρες από ανοξείδωτο ατσάλι και το πλαίσιο του παρμπρίζ ολοκληρώνουν την κομψή σχεδίαση του αυτοκινήτου – παρέχοντας παράλληλα βέλτιστη ασφάλεια στον οδηγό και το συνοδηγό.

Απόλυτη αίσθηση go - kart 
Ισχυροί κινητήρες σε συνδυασμό με συστήματα ανάρτησης άριστα ρυθμισμένα δημιουργούν τη γνώριμη αίσθηση go-kart του MINI. Η εμπρός κίνηση – ένα ακόμα σήμα-κατατεθέν του brand – συνδυάζεται με τεχνολογία πλαισίου απαράμιλλη στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην γνήσια οδηγική απόλαυση. Τη δική τους συμβολή έχουν το στάνταρ σύστημα Dynamic Stability Control και η βέλτιστη αεροδυναμική, ακόμα και με την οροφή ανοιχτή – χάρη στην ενεργή πίσω αεροτομή που ανοίγει αυτόματα όταν το MINI Roadster φτάνει τα 80 km/h.

Οι οδηγοί του MINI Roadster μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου τους και μέσα από τον πολύ ποιοτικό στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει αιρκοντίσιον, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες, Park Distance Control, καθίσματα ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος και ένα ηχοσύστημα συμβατό με MP3 που διαθέτει CD player και σύνδεση AUX IN. Το χρωματολόγιο του MINI Roadster περιλαμβάνει δύο απλές και έξι μεταλλικές αποχρώσεις, ενώ οι σπορ ρίγες διατίθενται σε τρεις εκδόσεις για το καπό, το πορτμπαγκάζ και τις πίσω ποδιές. Εσωτερικά, το MINI Roadster προσφέρει ομοίως ποικίλες επιλογές με εκδόσεις καθισμάτων και ταπετσαριών που αναδεικνύουν το σπορ/compact χαρακτήρα ή τη φινέτσα του αυτοκινήτου.

Διατίθενται αποκλειστικά σπορ καθίσματα σε απόχρωση Toffy και μαύρα σπορ καθίσματα σε Punch Leather με μπεζ οπές και έξι διαφορετικές διακοσμητικές λωρίδες για να επιλέξει ο πελάτης.

Εάν είστε οπαδοί της open-top οδήγησης θα βρείτε τα ιδανικά αξεσουάρ για το ταξίδι στη συλλογή MINI Lifestyle Collection. Ανεξάρτητα αν οδηγείτε το νέο MINI Roadster ή ένα MINI Cabrio, το MINI brand φροντίζει να ταξιδεύετε με στυλ σε όλους τους καιρούς. Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ για οδηγό και συνοδηγό. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Γυαλιών Ηλίου John με Vintage Εμφάνιση είναι μία χρωματιστή Βρετανική Σημαία αποτυπωμένη στην εσωτερική πλευρά των βραχιόνων. Τα γυαλιά ηλίου Peter είναι μία μοντέρνα εκδοχή του τύπου Wayfarer με τον Black Jack στην εσωτερική πλευρά.

Το σπορ καπελάκι Street Cap με το σήμα της Βρετανικής Σημαίας σας προστατεύει από τον αέρα, ενώ το χρωματιστό κασκόλ Union Jack Scarf με μία καλλιτεχνική αποτύπωση της Βρετανικής σημαίας χαρίζει στυλ και προστασία γύρω από το κεφάλι ή στο λαιμό. Τα αξεσουάρ της MINI Lifestyle Collection διατίθενται μέσω internet στη διεύθυνση www.MINI.com/shop και σε επιλεγμένους Εμπόρους MINI.

Το MINI Roadster θα λανσαριστεί στην αγορά σε τέσσερις εκδόσεις και συγκεκριμένα: το σπορ MINI John Cooper Works Roadster με 211 hp, το κομψό MINI Cooper S Roadster, το MINI Cooper Roadster, και το πολύ οικονομικό MINI Cooper SD Roadster, που καταναλώνει μόλις 4,5 λίτρα καυσίμου στα 100 χιλιόμετρα.

PHOTO GALLERY


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...