Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανάβαση Ριτσώνας το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου - Δελτίο πληροφοριών

Δελτίο πληροφοριών για την ανάβαση Ριτσώνας που θα διοργανώσει το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου. Θα υπάρξει προαιρετικός Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 στις εγκαταστάσεις της AUTECO, Λ. Αθηνών 107 (Παλαιά Λεωφόρος Καβάλας) από 18:00 έως 22:00.

Η προσέγγιση έχει ως εξής:


Από Πειραιά μέσω Λ. Κηφισού:
Κινούμενοι προς Λαμία και ακριβώς μετά την έξοδο προς Κόρινθο βγαίνετε δεξιά στην έξοδο για Αθήνα. Στο 1ο φανάρι που συναντάτε στρίβετε δεξιά στη Λ. Αθηνών και συναντάτε την Auteco στα 700μ.

Από Βόρεια Προάστια & Αττική Οδό μέσω Λ. Κηφισού:
Κινούμενοι προς Πειραιά και μετά την έξοδο της Κορίνθου στρίβετε αμέσως αριστερά στην έξοδο προς Αθήνα, στη Λεωφ. Αθηνών. Συναντάτε την Auteco στα 700μ.

Από Κέντρο:
Από την πλατεία Ομονοίας μπαίνετε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, εισερχόμενοι στη Λεωφ. Αθηνών με κατεύθυνση προς Κόρινθο συναντάτε την Auteco στα 1600μ. στο αντίθετο ρεύμα. Στο 1ο φανάρι αμέσως μετά κάνετε αναστροφή.

Από Χαϊδάρι προς Αθήνα μέσω Λεωφ. Αθηνών:
Κινούμενοι στη Λεωφ. Αθηνών προς κέντρο, περνάτε πάνω από την αερογέφυρα της Λ. Κηφισού και συναντάτε την Auteco στα 300μ.

Επίσης Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος έχει προγραμματιστεί και για το Σάββατο 3 Μαρτίου από 08:00 έως 10:00 στον χώρο των pits, στις εγκαταστάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑΣ Α.Ε (ΜΗΧΑΝΙΚΗ).


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...