Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

RENAULT PARTNERS «ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

• Η Renault εργάζεται αδιάκοπα τα τελευταία 50 χρόνια για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Με δεδομένη τη σημαντική τεχνογνωσία της, η Renault προσφέρει την πλήρη υποστήριξή της προς την «Δεκαετία Δράσης για την Οδική Ασφάλεια 2011-2020" μία παγκόσμια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τα Ηνωμένα Έθνη.

• Η Renault έχει προγραμματίσει μια σειρά από πρωτοβουλίες δράσης για την οδική ασφάλεια, που περιλαμβάνουν την ανανέωση της συνεργασίας της Renault με το πρόγραμμα οδήγησης για νέους «10 de Conduite Jeune» και την επερχόμενη έναρξη του εκπαιδευτικού και ερευνητικού προγράμματος με το Πανεπιστήμιο της Βηρυτού Saint Joseph.

Εκτιμώντας ότι τα τροχαία ατυχήματα θα είναι η τρίτη σε κατάταξη αιτία...
θανάτου παγκοσμίως, μέχρι το 2020, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε τη φιλοδοξία του να καταφέρει να σώσει τις ζωές πέντε εκατομμυρίων ανθρώπων κατά την επόμενη δεκαετία. Η Renault στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες του ΟΗΕ, συνεχίζει το υπάρχον πρόγραμμα ενεργειών και την ανάληψη νέων δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Η ευαισθητοποίηση των οδηγών και των μελλοντικών οδηγών σε διαρκή βάση

Η Renault εργάζεται διαρκώς για να δημιουργήσει την απαραίτητη ευαισθητοποίηση σε σχέση με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και την ορθή συμπεριφορά των οδηγών σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η δέσμευση, ισχύει τόσο εντός των υπαλλήλων της εταιρίας, με το Group της Renault να παρέχει στους εργαζομένους της φόρουμ επικοινωνίας και εκπαίδευση για τους κινδύνους στο δρόμο, όσο και εκτός της εταιρίας, όπου η Renault επικεντρώνεται με μεγάλο ενδιαφέρον στους νέους. Το πρόγραμμα «10 de Conduite Jeune», βοήθησε για πάνω από 15 χρόνια να ενημερώνονται οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχετικά με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Μέσω αυτού, 120.000 νέοι έχουν ήδη αποκτήσει πρακτική κατάρτιση σε οχήματα που παρείχε η Renault.

Το πρόγραμμα της Renault «Ασφάλεια για Όλους» που γιορτάζει την 10η επέτειο του φέτος, έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια νέους. Πολύ απλά, είναι η μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια που πραγματοποιήθηκε ποτέ από αυτοκινητοβιομηχανία. Ο διεθνής τελικός του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου στο Technocentre της πόλης Guyancourt κοντά στο Παρίσι, συγκεντρώνοντας μαθητές δημοτικού από διάφορες χώρες όπως Τουρκία, Βουλγαρία και Πορτογαλία.


Συνεχής καινοτομία για να γίνει η γκάμα της Renault ακόμα πιο ασφαλής

Η προστασία των επιβατών αποτελεί τη βασική προτεραιότητα για τη Renault, η οποία αναπτύσσει συμπληρωματικές τεχνολογίες για την πρόληψη ατυχημάτων και την προστασία των επιβατών σε περίπτωση που συμβεί ένα ατύχημα. Αυτό ισχύει και για το σύστημα FIX4 SURE, ένα σύνολο τεχνολογιών που εφαρμόζεται σε όλα τα καθίσματα, μειώνοντας τη βύθιση στο μέγιστο βαθμό, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος, να ελαχιστοποιηθούν οι τραυματισμοί στο στομάχι. Στον τομέα των τεχνολογιών πρόληψης, η Renault ήταν η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που ανέπτυξε το σύστημα 4Control για την επιβολή του ελέγχου κατά την πορεία και την ταχύτητα του οχήματος. Η εταιρία σύντομα θα αναβαθμίσει το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης με το «Visio System», ένα σύστημα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία διευρυμένης ορατότητας και προειδοποιεί τους οδηγούς για πιθανές περιπτώσεις ατυχημάτων, που μπορεί να προκληθούν από αλλαγή λωρίδας και μειωμένη ορατότητα τη νύχτα.


Ενίσχυση των δεσμών με όλους τους φορείς της οδικής ασφάλειας

Η Renault θεωρεί την οδική ασφάλεια πρωτεύον θέμα για τη δημόσια υγεία. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας η στενή συνεργασία της με τις δημόσιες αρχές, τους φορείς έρευνας και όλους τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών. Στη Γαλλία, η Renault προσφέρει στους πυροσβέστες, ετησίως, εκατοντάδες οχήματα, ώστε να μπορούν να εκπαιδευτούν σε πραγματικές συνθήκες, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό, την αποτελεσματικότητά τους και διασφαλίζοντας την ασφάλειά τους. Η Renault, επίσης, παρέχει στους πυροσβέστες έντυπα τεχνικών πληροφοριών, σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανοιχτεί ένα αυτοκίνητο, ώστε να απεγκλωβιστούν και να απομακρυνθούν οι επιβάτες.

Σε διεθνές επίπεδο, και ιδιαίτερα σε χώρες με ταχέως αυξανόμενο στόλο οχημάτων, η Renault προσπαθεί να βοηθήσει τις αρχές να δημιουργήσουν βάσεις δεδομένων για την ανάλυση ενός ατυχήματος – ένα ουσιαστικό βήμα προς τον έλεγχο και την αποφυγή των κινδύνων στο δρόμο. Σε αυτό το πλαίσιο, η Renault, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Saint Joseph στη Βηρυτό, θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και έρευνας για την οδική ασφάλεια. Το πρόγραμμα αυτό θα είναι ανοικτό για όλες τις χώρες του Μαγκρέμπ και τη Μέση Ανατολή.


Carlos Ghosn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Renault

«Πρέπει να εργαστούμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα για να κάνουμε τους δρόμους στον κόσμο ασφαλέστερους. Για το λόγο αυτό, η Renault είναι ενεργό μέλος του Global Road Safety Partnership, μιας οργάνωσης που συνασπίζει τις κυβερνήσεις, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών για την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στην οδική ασφάλεια, ιδίως σε αναπτυσσόμενες χώρες, που παρουσιάζουν περίπου το 90 τοις εκατό του συνόλου των τροχαίων θανάτων και των τραυματισμών που συμβαίνουν. Η συνεργασία με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, αποτελεί κατά συνέπεια ,βασικό παράγοντα επιτυχίας για να καταστεί η Δεκαετία Δράσης αποτελεσματική.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...