Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Toyota Eλλάς συμμετείχε στον διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Η Toyota πραγματοποίησε για μια ακόμα χρονιά με επιτυχία τον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τέχνης και στην χώρα μας για παιδιά ηλικίας έως και 15 ετών με θέμα:Το Αυτοκίνητο των Ονείρων,Το Αυτοκίνητο του Μέλλοντος,Toyota Dream Car Η Toyota αναγνωρίζοντας ότι τα παιδιά είναι το μέλλον όλων των κοινωνιών του κόσμου, έδωσε την ευκαιρία σ’ αυτά, διασκεδάζοντας να κατανοήσουν τη σημασία της ύπαρξης ενός ονείρου με τη δημιουργικότητα της φαντασίας τους.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Toyota Dream Car» διοργανώθηκε από την Toyota Motor Corporation για 5η χρονιά, ενώ φέτος για πρώτη φορά επεκτάθηκε και σε 18 ευρωπαϊκές χώρες. Ο ετήσιος αυτός διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω και φέτος διευρύνεται σε 64 χώρες και περιφέρειες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Toyota Ελλάς, για πρώτη φορά εφάρμοσε το...
συγκεκριμένο διαγωνισμό στην Ελλάδα με τίτλο: «Το αυτοκίνητο των Ονείρων σου» και προσκάλεσε όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών να αναπτύξουν μέσω της ζωγραφικής το ενδιαφέρον τους για τα αυτοκίνητα, γνωρίζοντας παράλληλα τη χαρά και τη σημασία να έχουν και να εκφράζουν ένα όνειρο.

Στο πλαίσιο του ελληνικού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία απο 1/11/2010 έως 31/1/2011, τα παιδιά υπέβαλλαν τις ιδέες τους μέσα απο πραγματικά αξιέπαινα έργα ζωγραφικής, είτε κατά την επίσκεψή τους στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Toyota σε όλη την Ελλάδα, είτε στέλνοντας τα στην εταιρεία.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς βράβευσε τα παιδιά που διακρίθηκαν στον ελληνικό διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, τα ηλικιακά group των συμμετεχόντων είχαν χωριστει, όπως όριζαν οι όροι του διαγωνισμού, σε τρεις κατηγορίες –κάτω των 10ετών, από 10 έως 12 ετών και απο 13 εως 15 ετών. Ετσι, με βάση τους όρους του διαγωνισμού, επιλέχθηκαν τα 5 καλύτερα έργα απο κάθε ηλικιακό group (συνολικά 15 έργα), τα οποία είναι:

1η κατηγορία – Νικητές κάτω των 10 ετών
1η νικήτρια     :     Μαρία Πουλάκη
2ος νικητής     :     Νίκος Σελέκος
3ος νικητής    :     Αναστάσιος Τσιμπλιαράκης
4η νικήτρια    :     Χριστίνα Μαραγκού
5ος νικητής    :     ‘Αγγελος Αλμούτι

2η κατηγορία – Νικητές από 10 έως 12 ετών
1η νικήτρια    :     Χαρήκλεια Παπουνίδου
2ος νικητής    :     Ορέστης Σωτήρχος
3η νικήτρια    :     Χρυσή – Ελένη Σπηλιώτη
4ος νικητής     :     Γιώργος Αντωνόπουλος
5η νικήτρια     :     Γεωργία Βρανά

3η κατηγορία - Νικητές από 13 έως 15 ετών
1ος νικητής     :     Νικόλας Καλογρηός Καζιάλες
2η νικήτρια     :     Μαρίνα Γιαννακάρα
3ος νικητής    :     Αλέξανδρος Ντούρας
4η νικήτρια    :     Μαρία Μαυρίδη
5ος νικητής    :     Νικόλας Παππάς


Οι νικητές του Ελληνικού Διαγωνισμού θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό με τη συμμετοχή των υπόλοιπων 63 χωρών.

Οι νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος) του Παγκόσμιου Διαγωνισμού, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011, συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2011.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...