Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Fia Foundation: Δεκαετία Δράσης για την Οδική ασφάλεια

To σήμα της «Δεκαετίας Δράσης για την Οδική ασφάλεια», σε παγκόσμια μνημεία - ορόσημα.

Το τεράστιο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, φωτίστηκε με το κίτρινο χρώμα του επίσημου σύμβολου του προγράμματος «Δεκαετία Δράσεων για τη Βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας» του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Το κίτρινο σήμα - σύμβολο της εκστρατείας, προβλήθηκε και εμφανίστηκε σε σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία σε όλο τον κόσμο, πριν από την παγκόσμια παρουσίαση της πρωτοβουλίας του ΟΗΕ η οποία στοχεύει να σώσει εκατομμύρια ζωές στους δρόμους όλου του κόσμου.

Το κίτρινο σήμα της εκστρατείας προβλήθηκε επίσης στους Times Square της Νέας Υόρκης, στη γέφυρα του...
Σίδνει και στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή του και σε άλλα σημαντικά αξιοθέατα όπως η Trafalgar Square του Λονδίνου και το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Οι προβολές του σήματος σε διάφορα ορόσημα του κόσμου, άρχισαν σε όλο τον κόσμο στις 10 Μαΐου, μία ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση της εκστρατείας της Δεκαετίας Δράσης. Προαναγγέλλουν την έναρξη της προσπάθειας ώστε σε 10 χρόνια να σωθούν 5 εκατομμύρια ζωές και να αποτραπούν 50 εκατομμύρια σοβαροί τραυματισμοί σε όλο τον κόσμο.

Οι τραυματισμοί σε τροχαία ατυχήματα είναι ήδη η πρώτη αιτία για την απώλεια των νέων ηλικίας 10-24 ετών, σε όλο τον κόσμο. Αν δεν ληφθούν μέτρα, μέχρι το τέλος της δεκαετίας εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το HIV / AIDS.


Οι προβολές τους σήματος ξεκίνησαν από την Ανατολή προς τη Δύση με αφετηρία στη Νέα Ζηλανδία και ολοκληρώθηκαν στο Μεξικό με εκδηλώσεις για το νέο σύμβολο επίσημο για τη Δεκαετία Δράσεων για την οδική ασφάλεια.

Περισσότερες από 200 μεγάλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης σε χώρες όπως οι: Αργεντινή, Αυστραλία, το Μπαγκλαντές, το Βέλγιο, Καναδάς, Κίνα, Κροατία, Αίγυπτος, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ινδονησία, Ιράκ, Κένυα, Νιγηρία, Λίβανος, Μαλαισία, το Μεξικό, Ολλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ρωσία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Οι εκδηλώσεις που συντονίζονται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας με τη FIA Foundation. Θα συμμετέχουν οι εθνικές κυβερνήσεις, προσωπικότητες και άτομα υψηλής δημοτικότητας, διεθνείς οργανισμοί, ΜΚΟ, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, κοινοτικές ομάδες, ο ιδιωτικός τομέας αλλά και το κοινό.



Το κίτρινο σήμα - έμβλημα της οδικής ασφάλειας έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία WPP The Partners στην προσπάθειας στήριξης της Δεκαετίας Δράσης των Ηνωμένων Εθνών.

Ο στόχος είναι για να γίνει το αντίστοιχο της οδικής ασφάλειας όπως η γραφική κόκκινη κορδέλα για το HIV / AIDS ή το λευκό βραχιολάκι που φοριέται στον αγώνα κατά της παγκόσμιας φτώχειας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...