Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τετραπλή επιτυχία για το BMW Group στο “Plus X Award” 2011, τον παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας

Το BMW Group κέρδισε τέσσερα βραβεία για το BMW ConnectedDrive στον ετήσιο, διεθνούς κύρους διαγωνισμό “Plus X Award”. Εκτός από τις κορυφαίες διακρίσεις στις κατηγορίες Καινοτομία, Σχεδίαση και Λειτουργική Άνεση, η επιτροπή τίμησε το BMW ConnectedDrive ως την “Καλύτερη Τεχνολογία του 2011” με μία πρόσθετη σφραγίδα ποιότητας “Plus X Award”.

Μόνο τα πιο αποδοτικά, πιο καινοτόμα και πιο βιώσιμα προϊόντα μπορούν να διεκδικήσουν ένα βραβείο στο μεγαλύτερο διαγωνισμό με θέμα την τεχνολογία, τα σπορ και το lifestyle. Πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον ένα ή περισσότερα καινοτόμα χαρακτηριστικά, δηλαδή τον παράγοντα ‘Plus X’ που καθορίζει την προστιθέμενη αξία ενός προϊόντος και του χαρίζει τη διαφορά υπεροχής από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Τα προϊόντα αυτά επιλέγει μία ανεξάρτητη διεθνής...
επιτροπή (εκτός χώρου βιομηχανίας) που απαρτίζουν 134 εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι και ειδικοί της αγοράς από 32 χώρες, οι οποίοι αξιολογούν την άριστη σχεδίαση, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις ευφυείς και σαφείς λειτουργικές ιδέες. Τα εργονομικά και οικολογικά χαρακτηριστικά, η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και η επεξεργασία τους είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες για την κατάκτηση ενός βραβείου “Plus X Award”.

Στην κατηγορία αξιολόγησης ‘Αυτοκίνητο’ οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από το BMW ConnectedDrive. Η τετραπλή διάκριση με το περίοπτο “Plus X Award” επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα την υπεροχή της BMW έναντι του ανταγωνισμού στον τομέα της ευφυούς δικτύωσης οδηγού, οχήματος και περιβάλλοντος. Η γκάμα υπηρεσιών μετακίνησης και συστημάτων υποστήριξης οδηγού του BMW ConnectedDrive περιλαμβάνει τώρα πολυάριθμες καινοτόμες λειτουργίες που αναβαθμίζουν την άνεση στο ταξίδι, προάγουν την εμπειρία ενημέρωσης/ ψυχαγωγίας και βελτιστοποιούν την ασφάλεια των οχημάτων BMW στις περισσότερες συνθήκες. Το BMW ConnectedDrive αναλαμβάνει το ρόλο ενός προσωπικού βοηθού και – μέσω ευφυούς δικτύωσης με το περιβάλλον – παρέχει στον οδηγό πρόσβαση σε ειδικές πληροφορίες του αυτοκινήτου ανάλογα με τις καταστάσεις και όποτε είναι απαραίτητο.

BMW ConnectedDrive : Δικτύωση με μακρά ιστορία.

Οι ρίζες του BMW ConnectedDrive χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του ᾿70, όταν οι μηχανικοί της BMW υλοποίησαν την πρώτη δικτύωση μεταξύ εξωτερικού περιβάλλοντος και συστημάτων αυτοκινήτου σε ένα πρωτότυπο όχημα. Ακολούθησαν πρόσθετες καινοτομίες που ήταν επαναστατικές για όλη τη βιομηχανία αυτοκινήτου. Το 1999, ένα BMW ConnectedDrive concept έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με τις λειτουργίες Information Service, Emergency Call (νέα στην Ευρώπη) και δελτίων κυκλοφορίας από το BMW Assist για πρώτη φορά την εποχή εκείνη. Σήμερα, η φιλοσοφία BMW ConnectedDrive – η τέλεια δικτύωση για αναβαθμισμένο επίπεδο άνεσης, ενημέρωσης/ψυχαγωγίας και ασφάλειας – περιλαμβάνει έναν αυξανόμενο αριθμό υπηρεσιών μετακίνησης και συστημάτων υποστήριξης οδηγού. Ανάμεσα στις καινοτομίες είναι έγχρωμη head-up display, αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας βασισμένη σε κάμερα, BMW Night Vision με αναγνώριση πεζών και Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go. Η BMW υπογράμμισε την προηγμένη τεχνογνωσία της στον τομέα Ενημέρωσης/Ψυχαγωγίας με μία νέα τεχνολογία διεπαφής για την ενσωμάτωση των iPhone και iPod στο όχημα. Εφαρμογές όπως “BMW Connected” και “My BMW Remote” αυξάνουν επιπρόσθετα την άνεση. Η λειτουργία “Real-Time Traffic Information” που παρέχει πληροφορίες για τις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και προτείνει εναλλακτικές διαδρομές για αποφυγή μποτιλιαρίσματος, θα συμπεριληφθεί στη γκάμα από το φθινόπωρο του 2011, όπως και οι λειτουργίες Panoramio και Street View με την υποστήριξη της BMW Online, και η τοπική αναζήτηση GoogleTM.

Οι λειτουργίες BMW ConnectedDrive προσφέρονται προαιρετικά ανάλογα με το μοντέλο για όλες τις σειρές BMW. Με νέα προϊόντα από το πρόγραμμα γνήσιων αξεσουάρ BMW, ο κάτοχος μιας BMW έχει στη διάθεσή του προσφορές και λύσεις για δικτυωμένη οδήγηση. Ο εξοπλισμός μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων στο αυτοκίνητο.

Με το πρωτότυπο όχημα BMW Vision ConnectedDrive, η BMW προβάλλει το όραμά της για ένα μελλοντικό αυτοκίνητο πλήρως ενταγμένο σε ένα δικτυωμένο κόσμο. Το διθέσιο roadster επικοινωνεί με τον οδηγό, το συνοδηγό, το περιβάλλον και το Διαδίκτυο, ενώ περιλαμβάνει πολυάριθμες λειτουργίες και φιλοσοφίες προσανατολισμένες στο μέλλον. Οι μηχανικοί της BMW ήδη εργάζονται εντατικά για την υλοποίηση αυτών των λειτουργιών που βασίζονται στο BMW ConnectedDrive.
[BMW PRESS]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...