Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ FORD: Οδηγήστε πρώτοι το νέο Ford Focus!!! Ετοιμαστείτε για το οδηγικό γεγονός της χρονιάς. Κερδίστε 10.000 δολάρια (USD) για το φιλανθρωπικό σκοπό που έχετε επιλέξει...




Μεγάλος διαγωνισμός της Ford με σκοπό την προώθηση του νέου πολλά υποσχόμενου Ford Focus!!!Κερδίστε 10.000 δολάρια (USD) για το φιλανθρωπικό σκοπό που έχετε επιλέξει. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και λεπτομέρειες που "αλιεύσαμε" από την σελίδα του αυτοκινήτου στο facebook:


"Αναζητούμε άτομα με ενθουσιασμό, που είναι ευχάριστα και κοινωνικά, δεν φοβούνται να εκτεθούν, και μπορούν να συγκινήσουν τον κόσμο με το πάθος τους για έναν καλό σκοπό. (Επίσης, δεν θα ήταν κακό να σας αρέσει να οδηγείτε κουλ καινούργια αυτοκίνητα!)


Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν;


Να δημιουργήσετε ένα βίντεο με διάρκεια όχι μεγαλύτερη των 2 λεπτών στο οποίο θα... εξηγείτε γιατί θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα κάνουν test drive με το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ford Focus και πώς «θέλετε να βάλετε εμπρός» για έναν καλό σκοπό κερδίζοντας 10.000 δολάρια (USD) στο νόμισμα της χώρας σας. Εμπρός λοιπόν, δημιουργήστε! Μην ξεχάσετε επίσης να δείτε τους πλήρεις κανόνες εδώ .
Εάν επιλεχθείτε να συμμετάσχετε, θα κάνουμε δωρεά στη φιλανθρωπία που έχετε επιλέξει. Θα στείλουμε εσάς και ένα φίλο σας σε ένα δωρεάν ταξίδι σε μια μυστική τοποθεσία στην Ευρώπη για να κάνετε test drive στο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ford Focus.
Συνεπώς, πάρτε τη βιντεοκάμερα στα χέρια σας και «βάλτε εμπρός» κάτι παραπάνω...

Βήμα 1ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Φτιάξτε ένα βίντεο που εξηγεί το πάθος σας να κάνετε κάτι παραπάνω για ένα καλό σκοπό... Πρέπει να μας πείσετε τι θα προσφέρουν τα 10.000 δολάρια (USD) στη φιλανθρωπία που έχετε επιλέξει.
Μη ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το τι πρέπει να συμπεριλάβετε και τι να αποφύγετε.

Βήμα 2ο ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Μοιραστείτε το βίντεό σας με τον κόσμο στους δικτυακούς τόπους των αγαπημένων σας κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Βήμα 3ο ΓΙΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ

Να έχετε πάθος, να είστε γεμάτοι ζωή, διασκεδαστικοί, να έχετε κίνητρο—να είστε όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα και μπορεί να σας επιλέξουμε."
Υποβολή Βίντεο
 

Από την σελίδα του νέου Ford Focus στο Facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...