Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καρφώθηκε πάνω στο τοιχίο των διοδίων

Καρφώθηκε πάνω στο τοιχίο των διοδίων
Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχτηκε ένας 55χρονος οδηγός, ο οποίος σώθηκε σαν από θαύμα μέσα από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητό του, όταν έπεσε πάνω στο τοιχίο των διοδίων στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης!


Ηταν γύρω στις 5.30 χθες τα ξημερώματα, όταν ο 55χρονος που κινούνταν στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των υπό κατασκευή νέων διοδίων στο Ωραιόκαστρο, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου του για λόγους που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστοι. Το όχημα βγήκε από την πορεία του και «καρφώθηκε» στο τοιχίο ανάμεσα στα ταμεία του σταθμού των διοδίων.

Οι έξι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν με δύο οχήματα για τον απεγκλωβισμό του οδηγού αντίκρισαν μια εικόνα που προκαλεί ανατριχίλα. Τελικά, ο 55χρονος απεγκλωβίστηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου». Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Στον σταθμό των διοδίων δεν υπήρξαν μεγάλες καταστροφές, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εγνατία Οδός Α.Ε. Απόστολο Αντωνούδη.

πηγή: espressonews.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...