Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μια ξεχωριστή παρουσίαση για τη σειρά B-Tech της Alfa Romeo με βάση το ιστορικό Fiat Design Center

Μια ξεχωριστή παρουσίαση για τη σειρά B-Tech της Alfa Romeo

Με βάση το ιστορικό Fiat Design Center, η Alfa Romeo πραγματοποίησε μια ξεχωριστή παρουσίαση για τη νέα σειρά B-Tech. Οι Roberta Zerbi (επικεφαλής της Alfa Romeo για την Ευρώπη), o διάσημος φωτογράφος Giovanni Gastel, ο συνιδρυτής της ιστοσελίδας για το design Evan Orensten, o επικεφαλής σχεδιασμού της Alfa Romeo Klaus Busse και ο επικεφαλής της FCA για τις νέες τεχνολογίες Claudio Neri, σχημάτισαν μια ξεχωριστή ομάδα με στόχο την παρουσίαση της ξεχωριστής σειράς B-Tech.


Διαθέτοντας ένα από τα πιο ισχυρά DNA στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Alfa Romeo, δημιουργεί αυτοκίνητα που ξεχωρίζουν για την έντονη προσωπικότητα τους, το πάθος, αλλά και την υψηλή τεχνολογία. Αυτά είναι τα στοιχεία που οδήγησαν τους σχεδιαστές στη δημιουργία της σειράς B-Tech για την Alfa Romeo.

«Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία είναι δύο βασικοί πυλώνες για την ταυτότητα της Alfa Romeo. Παράλληλα όμως είναι ξεκάθαρο ότι οι πελάτες μας θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, δίνουν μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και αγαπούν τις προηγμένες λύσεις. Η σειρά B-Tech ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτές τις απαιτήσεις, διατηρώντας παράλληλα τα παραδοσιακά στοιχεία της μάρκας.»


Roberta Zerbi, Επικεφαλής της Alfa Romeo για την Ευρώπη

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Alfa Romeo. Σε ένα κόσμο όμως που εξελίσσεται εμφανίζονται νέες απαιτήσεις και η αισθητική πρέπει να συνδυάζεται με προηγμένες λύσεις τεχνολογίας.

«Η σειρά B-Tech δεν δημιουργήθηκε απλά προσθέτοντας εξοπλισμό, αλλά ενισχύοντας συνολικά την αισθητική και την προσωπικότητα των μοντέλων μας.»

Klaus Busse, Επικεφαλής σχεδιασμού των Fiat, Abarth, Lancia, Alfa Romeo και Maserati

Για την αποτύπωση της προσωπικότητας της Alfa Romeo και της σειράς B-Tech, η μάρκα επέλεξε έναν καλλιτέχνη που μέχρι σήμερα δεν είχε σχέση με το χώρο του αυτοκινήτου. O Giovanni Gastel, ένας από τους σημαντικότερους φωτογράφους μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο, αναζήτησε τρόπους ώστε να εκφράσει μέσα από τον φακό του τις εκδόσεις B-Tech με ένα νέο, αλλά και κομψό τρόπο.

«Για εμένα αυτή η φωτογράφιση αποτέλεσε μια νέα αφετηρία. Η εμπειρία μου στη φωτογράφιση πορτρέτων μου επέτρεψε να εκφράσω τη μηχανολογική διάσταση της Alfa Romeo κάτω από ένα νέο πρίσμα.»

Giovanni Gastel, Φωτογράφος μόδας

Ο σχεδιασμός αποτελεί μια συνύπαρξη της αισθητικής, της τεχνολογίας και των μηχανολογικών εφαρμογών. Η ισχυρή προσωπικότητα ενός αυτοκινήτου δεν μπορεί να πηγάζει μόνο από την αισθητική του πλευρά. Η σειρά B-Tech πηγάζει μέσα από τη φιλοσοφία της Alfa Romeo, τονίζοντας εκείνα τα στοιχεία που συχνά δεν είναι εμφανή με την πρώτη ματιά.

«Η σειρά B-Tech εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την κυρίαρχη τάση στο χώρο του design, διαθέτοντας υψηλή αισθητική και τεχνολογία, αλλά και ψυχή που είναι 100% Alfa Romeo.»

Evan Orensten, συνιδρυτής του διαδικτυακού τόπου για το σχεδιασμό Cool Hunting

Όλες οι παραπάνω απόψεις εκφράζονται και μέσα από το νέο video που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Ideal και σκηνοθετήθηκε από τον Laszlo Kadar. Το δημιουργικό εστιάζει στην υψηλή τεχνολογία των εκδόσεων B-Tech, που όμως παράλληλα διατηρούν την ταυτότητα της Alfa Romeo. Κάθε επιλογή γίνεται με στόχο την μεγαλύτερη ασφάλεια και απόλαυση για τον οδηγό και τους επιβάτες. Παρά τα προηγμένα χαρακτηριστικά των εκδόσεων B-Tech, πάντα η επιλογή μιας Alfa Romeo θα γίνεται όχι μόνο με το μυαλό, αλλά και με την καρδιά.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...