Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μοναδικός διαγωνισμός από το AsfaleiaAutokinitou.gr και την A.Ισμαήλος Α.Ε.της Mercedes-Benz

Το συμβουλευτικό site AsfaleiaAutokinitou.gr συνεργάζεται με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή Α.Ισμαήλο Α.Ε. της Mercedes-Benz, μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στον χώρο του αυτοκινήτου των τελευταίων δεκαετιών.Δημιουργούν μαζί έναν διαγωνισμό στο Facebook για τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook(https://www.facebook.com/AsfaleiaA/), προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή ένανδωρεάν τεχνικό έλεγχο και ειδική τιμή για βιολογικόκαθαρισμό για το όχημά τουαπό την Α.Ισμαήλος Α.Ε. της Mercedes-Benz.
Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις η ένταξη στην καθημερινότητα δεν είναι απαραίτητη μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά και για το όχημά μας. Γι΄αυτό και τα δώρα του διαγωνισμού μας είναι ένας τεχνικός έλεγχος για οχήματα μάρκας Smart και Mercedes-Benzσε συνδυασμό με βιολογικό καθαρισμό ο οποίος προσφέρεται σε ειδική τιμή. Έτσι, από την Πέμπτη 13 έως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της σελίδας AsfaleiaAutokinitou.gr θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο.
Αν θες να είσαι εσύ ο τυχερός, μη χάνεις χρόνο και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο: https://www.facebook.com/AsfaleiaA/photos/a.168916657129985/241884186499898/?type=3&theater.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...