Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέες ειδικές εκδόσεις Alfa Romeo Β-Tech

Νέες ειδικές εκδόσεις Alfa Romeo Β-Tech


  • Οι Alfa Romeo Giulietta, Giulia και Stelvio αποκτούν μια νέα ειδική έκδοση που ξεχωρίζει χάρη στις σκούρες λεπτομέρειες και τα ματ λογότυπα.
  • Οι εκδόσεις B-tech ξεχωρίζουν επίσης χάρη στον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας που διαθέτουν.
  • Ο σπορ χαρακτήρας και η οδηγική απόλαυση αντικατοπτρίζονται και μέσω των νέων -ειδικά σχεδιασμένων για την έκδοση- τροχών ελαφρού κράματος.


Η εξέλιξη των μοντέλων της Alfa Romeo που εκφράζουν την ξεχωριστή φιλοσοφία της μάρκας συνεχίζεται. Οι νέες εκδόσεις B-Tech των Giulietta, Giulia και Stelvio, ξεχωρίζουν τόσο χάρη στις εντυπωσιακές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όσο και τον εξοπλισμό που ενισχύει την ασφάλεια, αλλά και την οδηγική απόλαυση που παραδοσιακά προσφέρουν τα μοντέλα της εταιρείας. Ο δυναμικός χαρακτήρας των εκδόσεων B-Tech ενέπνευσε τον διάσημο Ιταλό φωτογράφο Giovanni Gastel, ο οποίος δημιούργησε μια μοναδική συλλογή φωτογραφιών που αποτυπώνουν το γνήσιο στιλ της Alfa Romeo.



Alfa Romeo Giulietta B-Tech

Το πακέτο αναβάθμισης B-Tech στη Giulietta προσδίδει ένα ακόμα πιο δυναμικό προφίλ στο δημοφιλές μοντέλο. Τα σκούρα γυαλιστερά διακοσμητικά στοιχεία στη μάσκα, τους εξωτερικούς καθρέπτες, τις χειρολαβές σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή απόληξη της εξάτμισης δημιουργούν ένα απόλυτα σπορ και ταυτόχρονα κομψό σύνολο. Τα σπορτιφ στοιχεία έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά οι νέοι τροχοί διαμέτρου 18 ιντσών σε επίσης σκούρο γυαλιστερό χρώμα.

Η αναβαθμισμένη αισθητική συνδυάζεται με προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία όπως το ειδικά εξελιγμένο για το μοντέλο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης Alfa UConnect 6,5".



Alfa Romeo Giulia and Stelvio B-Tech

Στα κορυφαία μοντέλα της Alfa Romeo, οι εκδόσεις B-Tech ενσωματώνουν μια σειρά στοιχείων ώστε να προσφέρουν μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Εξωτερικά, όπως και στην Giulietta, τα διακοσμητικά στοιχεία σε σκούρο γυαλιστερό χρώμα και τα ματ σήματα συνδυάζονται ιδανικά με τους νέους τροχούς ελαφρού κράματος των 18 και 19 ιντσών για την Giulia και τη Stelvio αντίστοιχα. Σε επίπεδο τεχνολογίας, στο βασικό εξοπλισμό και των δύο μοντέλων εκτός από το προηγμένο ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας (Adaptive Cruise Control), οι εκδόσεις Β-Tech εφοδιάζονται με το σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης AlfaTM Connect με οθόνη 8,8 ιντσών, δυνατότητα υποστήριξης mirror screen μέσω των εφαρμογών Apple CarPlayTM και Android AutoTM, φωτιστικά σώματα Bi-xenon, καθώς βέβαια και με τα εντυπωσιακά paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι που τονίζουν το σπορ χαρακτήρα.

Οι νέες εκδόσεις B-Tech των Giulia και Stelvio είναι διαθέσιμες για παραγγελία στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo με τιμές που ξεκινούν από τις 48.700 ευρώ (Giulia) και τις 62.400 ευρώ (Stelvio)





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...