Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ψηφοφορία "World Performance Car 2018": Η BMW M5 αναδείχτηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της χρονιάς 2018

Η BMW M5 αναδείχτηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της χρονιάς 2018

Η BMW M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100km*, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο:
241 g/100km*) ψηφίστηκε "World Performance Car 2018" (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς 2018). Ήταν η έβδομη φορά που η BMW απέσπασε ένα παγκόσμιο βραβείο στο θεσμό "World Car of the Year". Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, στα πλαίσια του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου Νέας Υόρκης 2018.


Στην κατηγορία αυτοκινήτων επιδόσεων - με ετήσια παραγωγή τουλάχιστον 2.000 αντιτύπων και πώληση σε τουλάχιστον δύο ηπείρους το διάστημα 1η Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου 2018 - διαγωνίστηκαν συνολικά έντεκα οχήματα. Η επιλογή και ψηφοφορία σε όλες τις κατηγορίες πραγματοποιήθηκε από μία διεθνή επιτροπή που αποτελείται από 82 κορυφαίους δημοσιογράφους αυτοκινήτου, από 24 χώρες.


Η BMW M5 εφοδιάζεται με την τελευταία έκδοση του 4.4L V8 κινητήρα με τεχνολογία M TwinPower Turbo. Ισχύς 600hp και μέγιστη ροπή 750Nm εγγυώνται εξαιρετική προώθηση και εντυπωσιακές επιδόσεις: ο V8 biturbo επιταχύνει την M5 από 0 στα 100 km/h σε μόλις 3,4 δεύτερα. Η νέα M5 υιοθετεί σύστημα τετρακίνησης M xDrive, ειδικά εξελιγμένο για μοντέλο M. Η ισχύς μεταδίδεται μέσω του νέου 8-τάχυτου κιβωτίου M Steptronic με Drivelogic: σε συνδυασμό με το σύστημα M xDrive, αυτό εξασφαλίζει την άριστη μεταφορά ισχύος του υψηλόστροφου υπερτροφοδοτούμενου στο δρόμο.

* Οι τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 είναι προκαταρκτικές και υπολογίστηκαν με βάση τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, ενώ εξαρτώνται από την διάσταση του ελαστικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...