Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το 5ο THESSALONIKI TUNING SHOW ανοίγει τις πύλες του στις 27 Απριλίου 2018 στη Helexpo

Το 5ο THESSALONIKI TUNING SHOW ανοίγει τις πύλες του στις 27 Απριλίου 2018  - Το Thessaloniki Tuning Show για τρεις ολόκληρες μέρες θα βρίσκεται στον πολυχώρο της Helexpo και σας καλεί να δώσετε το παρόν σε ένα από τα πιο hot events του 2018.

Το 5ο THESSALONIKI TUNING SHOW ανοίγει τις πύλες του στις 27 Απριλίου 2018 στη Helexpo και θα αποτελέσει το ορόσημο της σεζόν, την πιο λαμπερή γιορτή της αυτοκίνησης, το μαγνήτη που θα προσελκύσει όλους αυτούς, που ξέρουν ότι και φέτος θα δουν, θα απολαύσουν και θα θαυμάσουν το top of the top στο χώρο του αυτοκινήτου.

Τα περίπτερα που έχουν επιλεγεί είναι το περίπτερο 3 1800τμ όπου συμμετέχουν 55 εκθέτες ,το περίπτερο 17 3500τμ που θα φιλοξενήσει την ποιο μεγάλη Αρένα στην χώρα μας σε κλειστό χώρο και το περίπτερο 3 3000 τμ στο οποίο θα γίνουν για πρώτη φορά οι τελικοί Ευρώπης στο διαγωνισμό ήχου. Στον εξωτερικό χώρο θα πάρουν μέρος τα Club και ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων φορτηγών . Το parking θα είναι ελεύθερο για το κοινό στο εσωτερικό χώρο ΔΕΘ.
FB page: https://www.facebook.com/ThessalonikiTuningShow/

Για πρώτη φορά το dBDRA European Spring Break στην Ελλάδα

Η εκδήλωση dBDRA European Spring Break θα πραγματοποιηθεί στις 27-29 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Thessaloniki Tuning Show. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε τρία περίπτερα της ΔΕΘ Helexpo, σε εκθεσιακο χωρο ανω των 8500 τ.μ. με πάνω από 50 εκθέτες. Η εκδήλωση αφορά όλους τους λάτρεις των αυτοκίνητων και περιλαμβάνει tuning event, dB Drag Racing event, drifting, dance show, πολλά περίπτερα εκθετών και άλλα. H dBDRA προσκαλεί τους διαγωνιζόμενους από όλη την Ευρώπη να παρευρεθούν σε αυτή την τριήμερη έκθεση. Θα συμμετέχουν διεθνείς κριτές και παράλληλα θα προσφέρεται και εκπαίδευση κριτών




















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...