Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εθελοντική αναδάσωση για την LeasePlan Hellas σε συνεργασία με την Sanofi στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού

Εθελοντική αναδάσωση για την LeasePlan Hellas σε συνεργασία με την Sanofi στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού
Με τη συμμετοχή 100 εθελοντών


Η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα και η Sanofi, μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, για άλλη μία φορά έδωσαν το παρών στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη δενδροφύτευση της περιοχής. Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, σε μία περιοχή η οποία είχε πληγεί σημαντικά από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007.

Συγκεκριμένα, 100 εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas και της Sanofi, ανανέωσαν το καθιερωμένο τους ραντεβού στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού και με τη βοήθεια και τη στήριξη των οικογενειών τους, φύτευσαν 150 νέα δέντρα, και επιμελήθηκαν εκείνα που έχουν αναπτυχθεί από τις προηγούμενες αναδασώσεις

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η LeasePlan συμβάλλει σημαντικά στην αποκατάσταση του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού, μέσα από οργανωμένες δενδροφυτεύσεις, με στόχο να αποκτήσει ζωή ξανά, ένας σημαντικός πνεύμονας πρασίνου στην Αττική.


O κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ενδιαφέρον του ανθρώπινου δυναμικού μας, και να το μετουσιώσουμε σε ενεργό δράση. Παραμένουμε πάντα ευαισθητοποιημένοι και πρόθυμοι να συμμετέχουμε σε ανάλογες ενέργειες και δράσεις, αναγνωρίζοντας κι αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στο περιβάλλον, στην κοινωνία και στον άνθρωπο».

«Επειδή η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας και το περιβάλλον που ζούμε έχει άμεσο αντίκτυπο στην υγεία μας, προσπαθούμε να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις μας και ταυτόχρονα υποστηρίζουμε δράσεις για την οικολογική ισορροπία. Για τρίτη συνεχή χρονιά, συνάδελφοι από τη Sanofi Ελλάδας συμμετείχαν στην ενέργεια αναδάσωσης στο Αισθητικό Δάσος της LeasePlan», δήλωσε η κ. Χριστίνα Βεϊοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Sanofi Ελλάδας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...