Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΕ: Στις τελευταίες θέσεις η χώρα μας στα "πράσινα καύσιμα"

Στις τελευταίες θέσεις η χώρα μας στα "πράσινα καύσιμα"

Με ποσοστό 17%, η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται κοντά στον πρωταρχικό στόχο της στρατηγικής «Ευρώπη 2020» για τη χρήση ΑΠΕ σε ποσοστό 20% στην ακαθάριστη τελική κατανάλωση ενέργειας.


Βρίσκεται, όμως, πολύ μακριά από το όριο που έχει ορίσει η ΕΕ για τη χρήση ανανεώσιμων πηγών στις μεταφορές μέχρι το 2020. Το μερίδιο αυτό έχει οριστεί στο 10%.

Το 2016, η Σουηδία, με 30,3% της ενέργειας που χρησιμοποιείται στις μεταφορές να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, και η Αυστρία με 10,6%, ήταν τα μόνα δύο κράτη-μέλη που πέτυχαν τον στόχο. Η Γαλλία (8,9%) και η Φινλανδία (8,4%) ήταν σχετικά κοντά στην επίτευξη του στόχου, ενώ τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κράτη-μέλη της ΕΕ βρίσκονταν στη μέση περίπου της επίτευξης του στόχου.

Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που το ποσοστό τους δεν ξεπερνά το 3%. Όπως φαίνεται και στο διάγραμμα, η Σλοβενία βρίσκεται στο 1,6%, η Ελλάδα στο 1,4%, η Κροατία στο 1,3% ενώ στη χειρότερη θέση βρίσκεται η Εσθονία με ποσοστό 0,4%.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...