Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Insignia Club στη Μάνη - Το DVD της φετινής πανελλήνιας συνάντησης μελών και φίλων ενός από τα πιο δραστήρια αυτοκινητιστικά club στη χώρα μας!

Το Insignia Club στη Μάνη - Το DVD της φετινής πανελλήνιας ενός από τα πιο δραστήρια αυτοκινητιστικά club στη χώρα μας
Για μία ακόμη φορά το Insignia Club με τα δραστήρια μέλη του, έδωσαν ρεσιτάλ στη φετινή πανελλήνια συνάντηση του club που πραγματοποιήθηκε στη Μάνη.

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την μαζική εξόρμηση των μελών του club, αλλά με αφορμή την πρόσφατη δημιουργία του DVD της πανελλήνιας συνάντησης, το οποίο δημιουργήθηκε από τα μέλη του Club και αξίζει να παρακολουθήσετε μέχρι το τέλος, κάνουμε τη σημερινή δημοσίευση.

Το Opel Insignia αποτελεί τη ναυαρχίδα της Opel και με την έλευση των πρώτων Insignia στη χώρα μας το 2009, πολλοί λάτρεις της γρήγορης οδήγησης και του υπέροχου design που αποπνέει ο σχεδιασμός του γερμανικού μοντέλου με τα αμερικανικά γονίδια (Buick Regal...) έσπευσαν να το αγοράσουν. Σήμερα πλέον βρισκόμαστε στην 2η γενεά του μοντέλου με την ονομασία Insignia Grand Sport και τις τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις να ξεκινούν από τα 22.000€. Βέβαια μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην αγορά μεταχειρισμένων όπου με τιμές από 8.000€ μπορεί να αποκτήσει ένα λιμουζινάτο, σπορ μοντέλο με τεράστιους χώρους , άριστη σχεδίαση και 180 τουρμπάτα άλογα από 1.600 κ. εκ. (υπάρχει και σε ατμόσφαιρα στα 1.600 και 1.800 κυβικά με 115 και 140 άλογα αντίστοιχα).
Photo από παλαιότερη συνάντηση με σκοπό την φωτογράφηση παρέα με το Opel Club

Με όπλο την ευχάριστη διάθεση, το χιούμορ, την έμπνευση και την καλή παρέα τα μέλη του Insignia Club δείχνουν να το διασκεδάζουν και ..."του δίνουν να καταλάβει", όπως μπορείτε να ανακαλύψετε και μόνοι σας στο υπέροχο βίντεο που ακολουθεί!
 Η πρώτη γενεά Insignia 2009
H 2η γενεά Insignia Grand Sport που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014

πηγή: Youtube - Adam Panagiotakis, InsigniaClub.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...