Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βράβευση της MINI στα Sales Excellence Awards 2018

Βράβευση της MINI στα Sales Excellence Awards 2018
To Bronze Award στην κατηγορία «Εξαιρετική Απόδοση στον Κλάδο των Πωλήσεων - Αύξηση Πωλήσεων» κατέκτησε η ...
ΜΙΝΙ στα φετινά Sales Excellence Awards που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στα βραβεία που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications, η ΜΙΝΙ ήταν η μοναδική εταιρεία από το χώρο αυτοκινήτου που βραβεύτηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία.


Τα Sales Excellence Awards, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καθηγητές Πανεπιστημίων και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών που μέσω αδιάβλητης διαδικασίας αξιολογούν τις πρακτικές πωλήσεων των εταιρειών.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μάνος Δρακωτός, Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα και η κα. Δήμητρα Μπίκου, Head of MINI Marketing.





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...