Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σήμερα ο διεθνής διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια. Μεγάλοι Όμιλοι θα μπουν στην αρένα της διεκδίκησης του έργου αξίας 400 εκατ. ευρώ

Σήμερα ο διεθνής διαγωνισμός για τα ηλεκτρονικά διόδια. Μεγάλοι Όμιλοι θα μπουν στην αρένα της διεκδίκησης του έργου αξίας 400 εκατ. ευρώ
Σε 24 μήνες φιλοδοξείται να έχει λειτουργήσει το σύστημα για τα ηλεκτρονικά διόδια των οποίων ο διαγωνισμός πρόκειται να διεξαχθεί στις 4 Απριλίου 2018, από την 20η Φεβρουαρίου που ήταν αρχικά. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη του στο ΑΜΠΕ ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Το κόστος έχει εκτιμηθεί ότι θα είναι περίπου 400 εκατ. ευρώ.


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου τα ποσά κατανέμονται ως εξής: 100εκατ.ευρώ το 2018, 270 εκατ. ευρώ το 2019, 10,5εκατ.ευρώ το 2020, 10εκατ.ευρώ το 2021 και 10εκατ.ευρώ το 2022.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πρώτη φάση αφορά την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος. Εκεί θα έχουμε ένα πρώτο δείγμα του ποιες εταιρείες μπορεί να ενδιαφέρει. Σύμφωνα με το ypodomes.com αφορά εταιρείες που έχουν εγκαταστήσει και λειτουργήσει παρόμοια συστήματα στην Ευρώπη και παραδείγματα τέτοιων εταιρειών είναι η Vinci, η Autostrade και η Kapsch. Το ηλεκτρονικό-δορυφορικό σύστημα που επιχειρεί να εφαρμόσει η χώρα μας, αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται μόνο σε 4 χώρες της Ευρώπης: Γερμανία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Βέλγιο.

Που θα εφαρμοστεί το νλεο Ψηφιακό Σύστημα Διοδίων
Καταρχάς το σύστημα θα εφαρμοστεί στην Εγνατία Οδό και στους κάθετους άξονες της (όπου προβλέπεται). Αυτό έρχεται και λόγω της αποκρατικοποίησης του αυτοκινητόδρομου. Εδώ αξία έχει να αναφέρουμε πως η αρχική απόφαση λειτουργίας διοδίων λήφθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2009, που όμως δεν εφαρμόστηκε ποτέ καθώς λίγες μέρες αργότερα διεξήχθησαν οι εθνικές εκλογές.

H συνέχεια ΕΔΩ στο ypodomes.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...