Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκανε ρεκόρ… μέθης ο «ζογκλέρ» με το ποδήλατο! Άξιο απορίας το πώς οδηγούσε!

Έκανε ρεκόρ… μέθης ο «ζογκλέρ» με το ποδήλατο! Άξιο απορίας το πώς οδηγούσε!

Έκπληκτοι οι τροχονόμοι όταν η πρώτη μέτρηση στον 32χρονο Έλληνα έδειξε ότι στο αίμα ποσότητα αλκοόλ 2,75 χιλιοστών

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας, όταν έκαναν αλκοτέστ σε ένα νεαρό ποδηλάτη, τον οποίο σταμάτησαν στο Βόλο επειδή έκανε ριψοκίνδυνα κόλπα, άλματα και σούζες θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα περαστικών και την δική του.


Όταν η πρώτη μέτρηση που έγινε στον 32χρονο Έλληνα έδειξε ότι στο αίμα ποσότητα αλκοόλ 2,75 χιλιοστών του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, οι τροχονόμοι πίστεψαν ότι το αλκοολόμετρο είχε χαλάσει! Και όταν το αντικατέστησαν, όμως, η μέτρηση από το δεύτερο ήταν ακριβώς η ίδια!

Ο μεθυσμένος ποδηλάτης συνελήφθη, καθώς αυτό ήταν το υψηλότερο ποσοστό οινοπνεύματος που μπορούν να μετρήσουν τα αλκοολόμετρα της Τροχαίας!

Η απορία, όχι για το πώς δεν είχε λιποθυμήσει από το οινόπνευμα, αλλά μπορούσε κιόλας να οδηγεί ποδήλατο, έμεινε αναπάντητη καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου του όρισε ρητή δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...