Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SPEEDSECTOR ULTIMATE EXPERIENCE | ATHENS TO ARACHOVA | NOV 29 | 2015‏

SPEEDSECTOR ULTIMATE EXPERIENCE | ATHENS TO ARACHOVA | NOV 29 | 2015‏
Το SpeedSector υποδέχθηκε τον χειμώνα με το πρώτο «Speedsector Ultimate Experience», σε έναν από τους καλύτερους ορεινούς προορισμούς, την Αράχωβα!


Έτσι, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, το κομβόι των 70 supercars ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την κοσμοπολίτικη Αράχωβα! Με τον καιρό σύμμαχό μας, τα 130 μέλη μας απόλαυσαν τη διαδρομή ως την κωμόπολη του Νομού Βοιωτίας, όπου η υποδοχή του κόσμου ήταν εξαιρετικά θερμή. Μικροί και μεγάλοι, ενθουσιασμένοι, δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν τα supercars του SpeedSector στο πέρασμά τους!

Η εξαιρετική συνεργασία με τις Τοπικές Αρχές κατέστη ομαλή την πορεία μας μέσα από το κέντρο της Αράχωβας, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε την πρώτη μας στάση και να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ στο «Cafe Celena».

Η συνέχεια επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη στα μέλη μας, όταν στο Λιβάδι το “autostop” από τον Χάρη και Γιώργο Κυριακόπουλο μας πλημμύρισε με χαμόγελα, καθώς τα τζιπ της εταιρείας τους «Rubikong» ήταν παρατεταμένα στο σημείο περιμένοντας να γεμίσουν αδρεναλίνη τους οδηγούς σε μία off road διαδρομή!

Και τι καλύτερο, μετά από μία extreme φάση, ένα νόστιμο γεύμα! Η ταβέρνα του Νίκου Βελέντζα στην Αγόριανη ήταν το ιδανικό μέρος για να απολαύσουμε την παραδοσιακή κουζίνα και τις νοστιμιές του τόπου, για να κλείσει η εκδρομή μας με όμορφες μυρωδιές, γεύσεις και πάντα με την παρέα των μελών του SpeedSector!










Πηγή: Speedsector

Φορτηγάκι VS. Toyota Supra!! Μπορείς να είσαι σίγουρος για τον νικητή; #TOYOTA #VIDEO #ΚΟΝΤΡΕΣ
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...