Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Renault θα ολοκληρώσει την εξαγορά της Lotus στις 16 Δεκεμβρίου

Η Renault θα ολοκληρώσει την εξαγορά της Lotus στις 16 Δεκεμβρίου
Η Renault θα ολοκληρώσει την εξαγορά της Lotus στις 16 Δεκεμβρίου

Η Renault έχει επιβεβαιώσει ότι θα ολοκληρώσει την εξαγορά της Lotus στις 16 Δεκεμβρίου.
Τέσσερις ημέρες μετά την ανακοίνωση της υπογραφής των συμβάσεων για την κύρια εξαγορά της ομάδας της Lotus, τα δύο μέρη επέστρεψαν στο Ανώτατο Δικαστήριο τη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια των παλαιών διαπραγματεύσεων, η Lotus αναγκάστηκε να κατευθυνθεί προς το Ανώτατο Δικαστήριο για να εξηγήσει την αποτυχία της να πληρώσει 2.7 εκατ. λίρες για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Με εν εξελίξει τις συνομιλίες, είχε διακοπεί δύο φορές η υπόθεση παρέχοντας στην Lotus/Renault περίοδο χάριτος 10 εβδομάδων με την Renault να παρουσιάζει εν τέλει επιστολή προθέσεων για τη σύναψη αγοράς.

Έτσι, η Lotus ζήτησε μια τελική προθεσμία 14 ημερών για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, με την υπόθεση να αναβάλλεται για τις 21 Δεκεμβρίου.

Η Renault επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι μια συμφωνία αγοράς των μετοχών θα υπογραφεί στις 16 Δεκεμβρίου.

Το Autosport αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας που αφορούσε την μεταβίβαση των μετοχών της Lotus από την πρώην ιδιοκτήτη Genii Capital στη Renault, η οποία εκτιμόταν τότε ότι θα διαρκέσει έως και 10 ημέρες.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, η Renault θα κάνει όλες τις πληρωμές που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ή τουλάχιστον έχουν συμφωνηθεί.

Οι δύο πλευρές θα βρεθούν για μια τελική εμφάνιση μπροστά του Δικαστηρίου οπότε και αναμένεται η υπόθεση να απορριφθεί.



SPEEDSECTOR ULTIMATE EXPERIENCE | ATHENS TO ARACHOVA | NOV 29 | 2015 #DREAMCARS #ΛΕΣΧΕΣΣΥΛΛΟΓΟΙ
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...