Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

RS: Επέκταση της γκάμας, άνοιγμα των πρώτων ειδικών αντιπροσώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο

RS: Επέκταση της γκάμας, άνοιγμα των πρώτων ειδικών αντιπροσώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο
RS: Επέκταση της γκάμας, άνοιγμα των πρώτων ειδικών αντιπροσώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο
Σύμφωνα με το Renaultnews(RN), η RenaultSport, το γαλλικό σπορ τμήμα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, εξετάζει την επέκταση της γκάμας της.

“Η RenaultSport δεν είναι μόνο για τα Clio και Megane,” δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Renault σε συνέντευξή του στο Αυστραλιανό CarAdvice. Αλλά το μέλλον για το σπορ τμήμα της γαλλικής εταιρείας παραγωγής εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, διότι η γκάμα της Renault (όπως και όλοι η αγορά) επεκτείνεται στην κατηγορία των SUV/crossover, με την Renaultsport να μην προτίθεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Το νέο sedan της Renault, το Talisman, θα μπορούσε να είναι ένα νέο πρότζεκτ για την RenaultSport. Ωστόσο, η μεσαίου μεγέθους sedan κατηγορία δεν είναι και στα καλύτερα της στην Ευρωπαϊκή αγορά, και η ανάπτυξη ενός τέτοιου πρότζεκτ με στόχο εξειδικευμένους οδηγούς για τη συγκεκριμένη αγορά δεν θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος για το γαλλικό σπορ τμήμα της εταιρείας.

Η γκάμα crossover της Renault είναι ισχυρή, αλλά οι μηχανικοί της RenaultSport προτιμούν να απέχουν από τις αναπτυσσόμενες εκδόσεις τους. Πρώτα απ ‘όλα, πριν ένα πρότζεκτ της RenaultSport πάρει το πράσινο φως, το αυτοκίνητο πρέπει να έχει θέσει στην αγορά, να είναι τεχνικά εφικτό και οικονομικά βιώσιμο.

Προς το παρόν, η ανάπτυξη ενός RenaultSport SUV είναι έξω από το θέμα, ανεφέρε ο Regis Fricotte, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Renault. Με αυτό που λέει σήμερα, η μάρκα δεν αγνοεί τις μελλοντικές δυνατότητες άλλων μοντέλων, οικογενειακών ή SUV/crossover της μελλοντικής γκάμας Renault.

H Renault Ηνωμένου Βασιλείου εγκαινιάζει (τα πρώτα) 26 δίκτυα αντιπροσώπων Renaultsport

Renaultsport Megane - Clio
Renaultsport Megane - Clio


Ένα ισχυρό δίκτυο 26 αντιπροσώπων θα προσφέρει στους πελάτες εξατομικευμένες υπηρεσίες της γκάμας Renaultsport, η οποία έχει δει την πρόσφατη έναρξη του Clio Renaultsport 220 Trophy και το Mégane Renaultsport 275 Cup-S.

Οι ειδικοί των πωλήσεων διορίστηκαν με βάση την εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών και την ευρεία γνώση των προϊόντων Renaultsport.

Οι έμποροι της Renaultsport θα έχουν καθορισμένες περιοχές εκθεσιακού χώρου που θα διαθέτει τα τελευταία μοντέλα, τα εμπορεύματα και τα αξεσουάρ.

Η Renaultsport το γαλλικό σπορ τμήμα της γαλλικής εταιρείας, είναι σήμερα υπεύθυνο για τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού της μάρκας. Formula E, Formula Renault 2.0 και Renaultsport Trophy. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ανακοινώθηκε και η επιστρέφει στη Formula 1 ως κατασκευαστής.

Ο Darren Payne, Renault Group UK, δήλωσε:

Οι πελάτες της Renaultsport έχουν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις και καθώς η προσφορά προϊόντων μας γίνεται όλο και πιο εξειδικευμένη και τεχνολογικά προηγμένη, είμαστε στην ευχάριστη θέση, μέσα από αυτό το νέο δικτύου ειδικών αντιπροσώπων της Renaultsport, να τους παρέχουμε μια εξαιρετικά εστιασμένη εγκατάσταση που αντικατοπτρίζει το πάθος τους για τη μάρκα.

Το ειδικός δίκτυο θα προσφέρει στους πελάτες τη λύση στις απαιτήσεις τους, είτε πρόκειται για ένα ερώτημα σχετικά με τις προδιαγραφές ενός μοντέλου, την οργάνωση ένα test drive, η αγορά ενός αυτοκινήτου ή σέρβις αυτοκινήτου.

Η νέα αυτή εξέλιξη υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για καινοτομία και δυναμική συμπεριφορά και τη σημασία της Renaultsport στο Renault Group UK, η αυξανόμενη δημοτικότητα της μάρκας και των προϊόντων της είναι ένα σημαντικός παράγοντας για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας για την αειφόρο ανάπτυξη, όπως ορίζεται στο μας σχέδιο μας GO5 + .
Πηγή: Renaultnews.gr


http://www.autocarnet.gr
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...