Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολιγοήμερη παράταση στο... «παρά πέντε» για τα τέλη κυκλοφορίας

Ολιγοήμερη παράταση στο... «παρά πέντε» για τα τέλη κυκλοφορίας
Ολιγοήμερη παράταση στο... «παρά πέντε» για τα τέλη κυκλοφορίας 

Παράταση λίγων ημερών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης, μιλώντας στο MEGA.

Ο κύριος Αλεξιάδης δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι ικανοποιημένη από τα έσοδα των τελών κυκλοφορίας, αλλά «δεν πανηγυρίζει». Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, 29/12, είπε, είχαν καταβληθεί τα τέλη για 4,5 εκατ. οχήματα και απέμεναν περί τα 800.000 οχήματα μέχρι τον αριθμό των 5,3 εκατ. που κυκλοφορούν. «Θα εκτιμήσουμε σήμερα τα στοιχεία της Τετάρτης και οδηγούμαστε σε ολιγοήμερη παράταση», είπε ο κύριος Αλεξιάδης μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε: «Να μην τρέξει ο κόσμος σήμερα να ταλαιπωρηθεί στις εφορίες».
Αυτά το πρωί της Δευτέρας και ενώ, όπως έλεγαν εχθές στο υπουργείο Οικονομικών, θα ήταν η πρώτη χρονιά φέτος μετά από τρεις δεκαετίες (σσ: κάποιοι θυμούνται πως είχε συμβεί ξανά στα μέσα της δεκαετίας του ’80) που δεν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας...Οι αρμόδιοι έλεγαν επίσης πως δεν «πτοούνται» ούτε από την απότομη πτώση της θερμοκρασίας που πλήττει ήδη την χώρα και μπορούσε να κρατήσει κάποιους (κυρίως ηλικιωμένους) στα σπίτια τους, αλλά ούτε από την ημιαργία της παραμονής πρωτοχρονιάς για το δημόσιο, λόγω της οποίας οι εφορίες θα κλείσουν στις 12.30 το μεσημέρι (κάτι που απασχολεί κυρίως όσους θέλουν να καταθέσουν πινακίδες).
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι περίπου 40.000 τέλη κυκλοφορίας πληρώθηκαν στη διάρκεια της ολιγοήμερης παράτασης που είχε δοθεί.

Πηγή: reporter.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...