Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ PROJECT ΤΟΥ CONCORDE 2: Λονδίνο - Νέα Υόρκη σε μία ώρα!


 CONCORDE 2:
ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ PROJECT ΤΟΥ CONCORDE 2:  Λονδίνο - Νέα Υόρκη σε μία ώρα!
Μέσα σε μόλις μία ώρα υπόσχεται να καλύπτει την απόσταση Λονδίνο - Νέα Υόρκη «ο γιος του Concorde», το νέο υπερηχητικό επιβατικό αεροπλάνο που σχεδιάζει η Airbus!

Με μέγιστη ταχύτητα 4,5 φορές την ταχύτητα του ήχου (το Concorde έφτανε μόλις το Mach 2 και έκανε 3,5 για το ίδιο ταξίδι) το αεροπλάνο που σχεδιάζει η Airbus θα είναι εφοδιασμένο με δύο κινητήρες τζετ και μια τεράστια μηχανή σαν αυτές των πυραύλων που φεύγουν για το Διάστημα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική αίτηση για πατέντα που κατέθεσε η Airbus (η δεύτερη εκδοχή του ίδιου αεροσκάφους, η πρώτη είχε κατατεθεί τον περασμένο Ιούλιο) το επιβατικό αεροπλάνο «είναι ένα διαστημόπλοιο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να απογειώνεται με τον συνήθη τρόπο, να φτάνει σε ύψος τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων, να πετάει με διηχητική ή υπερηχητική ταχύτητα και να προσγειώνεται με τον συνήθη τρόπο ενός αεροπλάνου».
Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του αεροσκάφους, ο «γιος του Concorde» θα πετάει ακόμη ψηλότερα από τα 100 χιλιόμετρα ύψος, αφού στο σημείο αυτό της πτήσης είναι που θα τίθεται σε λειτουργία ο πυραυλοκινητήρας του ωθώντας το αεροσκάφος κάθετα προς τα επάνω μέχρι να φτάσει στο τελικό ύψος πτήσης του. Όπως αναφέρεται, το αεροσκάφος θα έχει τη δυνατότητα να εκτελεί το δρομολόγιο Λος Αντζελες - Τόκιο σε μόλις 3 ώρες!
Στο κείμενο κατοχύρωσης της πρώτης πατέντας, η Airbus ανέφερε πως το αεροσκάφος θα είναι χωρητικότητας 20 ατόμων και απευθύνεται κυρίως «σε επιβάτες που είτε είναι VIPs είτε ταξιδεύουν για δουλειά η οποία απαιτεί διηπειρωτικό αλερετούρ ταξίδι την ίδια ημέρα».
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

2015 #Mercedes-Benz IAA #Concept
Δημοσιεύτηκε από Autocarnet στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...