Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σετ Συμπλέκτη υψηλής αντοχής για το Golf GTI MK6

Η Clutch Masters έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από πέντε υψηλής αντοχής σετ δίσκου συμπλέκτη για το Golf GTI MK6 6 Speed.

Η γκάμα ξεκινά με το Clutch Masters FX100 κιτ συμπλέκτη αντοχής στα 48 kg/m και στην κορυφή ...
της σειράς είναι το FX500 σετ συμπλέκτη αντοχής σε 80 kg/m.

Τα κιτ συμπλέκτη μετατρέπουν στο Golf GTI MK6 το βολάν διπλής μάζας σε ένα μονής μάζας βολάν και το κιτ περιλαμβάνει ένα μονής μάζας από χάλυβα ελαφρύ βολάν (8.1kg), δίσκο συμπλέκτη, πλατό, ρουλεμάν και το εργαλείο ευθυγράμμισης του δίσκου.

Το κιτ FX100 χρησιμοποιεί ένα οργανικό δίσκο συμπλέκτη με ενισχυμένο πλατό.

Το κιτ FX200 χρησιμοποιεί Kevlar στη βάση του δίσκου του συμπλέκτη. Δίνει την ίδια ικανότητα ροπής με το FX100, αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Το κιτ FX300 χρησιμοποιεί δίσκο απο ενισχυμένο Kevlar για την αύξηση της ικανότητας ροπής

Το FX400 κιτ χρησιμοποιεί έναν τύπο δίσκου του συμπλέκτη με φτερά για ακραία χρήση δρόμου / drag / πίστας.

Το FX500 kit χρησιμοποιεί επίσης έναν τύπο δίσκου του συμπλέκτη με φτερά αλλά χωρίς ελατήρια. Αυτό δίνει εξαιρετικά γρήγορη εμπλοκή και δεν είναι τόσο κατάλληλο για χρήση δρόμου.

Όπως συμβαίνει με όλα τα κιτ συμπλέκτη της Clutch Masters, έχουν σχεδιάσει το σημείο απομόνωσης του συμπλέκτη στο πεντάλ να δίνει αίσθηση σκληρότητας πολύ κοντά στα εργοστασιακά δεδομένα.

Αυτά τα κιτ συμπλέκτη είναι διαθέσιμα για παραγγελία από το Street & Circuit στη Θεσσαλονίκη


Street & Circuit
τηλ.: 2310 854 719

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...