Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

35o Ράλλυ Κρήτης, 26-27 Οκτωβρίου 2013


Έτοιμο το 35ο Rally Κρήτης...

Δύο μήνες απομένουν και οι άνθρωποι του Α. Ο. Κρήτης έχουν ετοιμάσει τα πάντα για τη διεξαγωγή του 35ου Rally Κρήτης, 5ου γύρου του Πανελληνίου Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων rally και 3ου γύρου του Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών rally Κρήτης.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο...
26 και 27 Οκτωβρίου και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικονομία, λόγω της κρίσης που διανύουμε, την ασφάλεια όπως πάντα και την ευχαρίστηση αγωνιζομένων και θεατών. Αποτελείται από δύο ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές, μήκους 57 χιλιομέτρων, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 187 χιλιόμετρα.

Οι ειδικές διαδρομές είναι: Καινούριο Χωριό – Γαλίφα, είναι το πρώτο κομμάτι της Επισκοπής Πεδιάδος, όπως έγινε πέρσι, όμως στο ύψος της Γαλίφας δεν γίνετε αλλαγή πορείας αλλά συνεχίζει ευθεία και τερματίζει στην είσοδο του χωριού Σμάρι Πεδιάδος. Η άλλη ειδική είναι η γνωστή σε όλους διαδρομή Καστέλι – Καλό Χωριό, όπως πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, από τις 15:00 έως τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στο χώρο του “Ι.ΚΤΕΟ Ζαχ. Πατρωνάκης” στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου και θα ακολουθήσει στις 20:30 πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Ελευθερίας.

Την Κυριακή το κέντρο του αγώνα, γραμματεία και service park, θα είναι στο πρώην Δημαρχείο Γουβών, στο χώρο της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης στις Γούρνες. Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, στις 16:20 το απόγευμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 1 έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και στο 6937 108178

Συνημμένα

  •   Ωράριο Αγώνα
  •   Συμπληρωματικός Κανονισμός
  •   Χάρτης Αγώνα
  •   Δήλωση Συμμετοχής
[Πηγή: ΟΜΑΕ]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...