Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τόσο ασφαλές που διέλυσε τον μηχανισμό του crash-test!

Το Model S της Tesla διαπρέπει στους ελέγχους ασφαλείας

Το ηλεκτρικό σεντάν της Tesla μπορεί να είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που πέρασε ποτέ από crash-test, καθώς -σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή- κατέστρεψε ακόμα και τον εξοπλισμό δοκιμασίας σε ανεξάρτητη εγκατάσταση ελέγχου!

Εκεί που τα περισσότερα αυτοκίνητα σκοράρουν 5 αστέρια στην ασφάλεια μετωπικής σύγκρουσης και 4 αστέρια στην πλευρική προστασία, το πλήρως ηλεκτρικό θαύμα της Tesla αρίστευσε σε όλα τα τεστ.

Και με τις δάφνες ασφαλείας στο τσεπάκι της, η φίρμα ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια crash-test στην οροφή του μοντέλου, η συσκευή παρουσίασε πρόβλημα εφαρμόζοντας πίεση μεγαλύτερη από 4G στον ουρανό του Model S, γεγονός που είναι ισοδυναμεί με την τοποθέτηση 4 ηλεκτρικών σεντάν στην οροφή του Model S χωρίς αυτή να σπάσει!

Κι όταν η αρμόδια επιτροπή των ΗΠΑ για την απόδοση των αστεριών ασφαλείας National Highway Traffic Safety Administration έβγαλε τον μέσο όρο των επιδόσεων ασφαλείας του Model S, είχε στα χέρια της ένα απόλυτο 5άρι, που είναι μια από τις υψηλότερες επιδόσεις ασφαλείας που έχουν σημειωθεί ποτέ από αυτοκίνητο παραγωγής.


Ο λόγος για τα ασύλληπτα στάνταρ ασφαλείας του Model S δεν βασίζεται μόνο στην άκαμπτη κατασκευή του σεντάν, αλλά και στην ηλεκτρική του φύση: χωρίς μηχανή μπροστά να καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο, οι μηχανικοί της Tesla μπόρεσαν να μεγιστοποιήσουν τη δυσκαμψία του περιβλήματος, την ίδια στιγμή που η χαμηλότατη θέση της μπαταρίας τους έδωσε τη δυνατότητα να αυξήσουν την ακαμψία και της καμπίνας.

Και πριν αναρωτηθείτε, η μπαταρία λιθίου παρέμεινε άθικτη, χωρίς διαρροές ή φωτιά...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...