Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκθεση Αυτοκινήτου ʽʽAthens Motor Show 2013ʼʼ 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013

Η "EXPA Εκθέσεις-Συνέδρια" ανακοινώνει την οργάνωση της Έκθεσης Αυτοκινήτου ʽʽAthens Motor Show 2013ʼʼ που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας, επί της παραλιακής λεωφόρου) από 2 έως 10 Νοεμβρίου 2013.


Η ανακοίνωση της εταιρείας/διοργανώντριας της Έκθεσης:

Με εμπειρία μερικών δεκαετιών στην διοργάνωση Εκθέσεων, αλλά και με τη σχέση κοινού σκοπού με τις εισαγωγικές εταιρείες, από την επιτυχημένη διοργάνωση 7 Διεθνών Εκθέσεων Αυτοκινήτου, είμαστε σε θέση, ακόμα και σε περίοδο ύφεσης να διοργανώσουμε μια έκθεση που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες του κοινού και των εκθετών και θα παρουσιάσει όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Οργανωτής: H EXPA Εκθέσεις-Συνέδρια έχει 35ετή εμπειρία στην διοργάνωση δεκάδων επιτυχημένων εκθέσεων όλων των θεμάτων, αλλά κυρίως είναι γνωστή ως η εταιρεία που σαν ανάδοχος οργανωτής για την Διεθνή Έκθεση της Αθήνας έχει διοργανώσει -από το 1995 μέχρι σήμερα- και τις επτά Διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου, τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες στην Ελλάδα.

Ο Χώρος: Η Αίθουσα Ξιφασκίας στο πασίγνωστο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού πέραν από την εύκολη πρόσβαση από την παραλιακή Λ. Ποσειδώνος, είναι επίπεδη, ψηλοτάβανη (7μ) αλλά το κυριότερο διαθέτει δίπλα στον εκθεσιακό χώρο την πίστα του Αεροδρομίου για όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις και Test Drive με δωρεάν και άνετο Parking.

Ο Χρόνος: Οι αρχές Νοεμβρίου των μονών ετών έχουν το προτέρημα να απέχουν λίγες εβδομάδες από την Διεθνή Έκθεση της Φραγκφούρτης, με αποτέλεσμα να είναι νωπές οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας και άρα επίκαιρη η αντίστοιχη προβολή τους στην χώρα μας.

Οι Παράλληλες εκδηλώσεις: Στους εξωτερικούς χώρους εκτός από την δυνατότητα Test Drives, θα οργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις-εκπλήξεις και happenings που θα χαρίσουν άφθονο θέαμα και θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.6800600 ή expa@expa.gr





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...