Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Abarth 124 rally στο βάθρο: Οι Nucita-Vozzo 3οι γενικής στο Rally Zelezniki της Σλοβενίας

To Abarth 124 rally στο βάθρο: Οι Nucita-Vozzo 3οι γενικής στο Rally Zelezniki της Σλοβενίας
Το Abarth 124 rally γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα. Το περασμένο ...
Σαββατοκύριακο πέτυχε μια εξαιρετική νίκη στην κατηγορία R-GT και ταυτόχρονα 3η θέση γενικής στο Rally Zelezniki, που προσμετρά στο Σλοβένικο Πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η 17η φετινή νίκη, για το Abarth 124 rally, σε 8 διαφορετικά εθνικά πρωταθλήματα στην κατηγορία R-GT.

Η νίκη των Nucita-Vozzo στην κατηγορία R-GT στη Σλοβενία πήρε άλλη διάσταση καθώς τερμάτισαν και στην 3η θέση της γενικής κατάταξης σ' έναν αγώνα όπου εκκίνησαν τουλάχιστον 10, τετρακίνητα αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς. Η διαδρομή σε τυπικά περάσματα των Άλπεων με ανηφόρες, κατηφόρες, πέταλα να εναλλάσσονται με πιο γρήγορα κομμάτια, ανέδειξε το εξαιρετικό κράτημα και την ταχύτητα του Abarth 124 rally. Μάλιστα ο Ιταλικός οδηγός μπόρεσε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο γενικής, σε μια από τις μεγαλύτερες ειδικές διαδρομές του αγώνα.


Από τα γρήγορα ασφάλτινα περάσματα των Σλοβενικών Άλπεων μεταφερόμαστε στα χωμάτινα του Rally San Marino. Εκεί το Abarth 124 rally έδωσε τη δυνατότητα σε νέους οδηγούς να αποκομίσουν εμπειρίες και να κερδίσουν στην κατηγορία τους. Στον 5ο αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ράλι, ο νεαρός Andrea Modanesi (ITA), με συνοδηγό τον Marco Vozzo (ITA), βρέθηκε σε χωμάτινο τερέν για πρώτη φορά στην καριέρα του και κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή της κατηγορίας R-GT.

Είχαμε δράση και στο Rally Bohemia, που προσμετρά στο Τσέχικο Πρωτάθλημα Ράλι. Εκεί οι Martin Rada (CZE), Jaroslav Jugas (CZE), με το Abarth 124 rally της Agrotec Abarth Czech Team, έκαναν μια υπολογίσιμη εμφάνιση στις πρώτες ειδικές διαδρομές του αγώνα προτού υποχρεωθούν σε εγκατάλειψη.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...