Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2 Χρυσά Βραβεία για την LeasePlan Hellas στα Peak Performance Marketing Awards 2018

2 Χρυσά Βραβεία για την LeasePlan Hellas 

Νέες διακρίσεις για την εταιρεία στις κατηγορίες Best Performance in B2B και Best Lead Generation Campaign.

Δύο νέες χρυσές διακρίσεις απέσπασε η LeasePlan Hellas, κορυφαία εταιρεία μίσθωσης εταιρικού στόλου και μετακίνησης, στα Peak Performance Marketing Awards 2018 για την αποτελεσματική χρήση του Marketing σε επίπεδο B2B, αλλά και για τη δημιουργία Best Lead Generations καμπάνιας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Performance in B2B για το υψηλό επίπεδο της στοχευμένης επικοινωνιακής καμπάνιας για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες της, η οποία ταυτόχρονα αύξησε την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις, και το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Lead Generation Campaign για την προώθηση των LeasePlan SpecialDeals, όπου συγκέντρωσε ποιοτικά leads, πετυχαίνοντας πλήρως το στόχο που είχε τεθεί.


Οι νέες αυτές διακρίσεις έρχονται σε συνέχεια του Χρυσού Βραβείου που έλαβε η εταιρεία στον περσινό θεσμό- στην κατηγορία Best Performance in B2B- και αποτελούν συνέπεια της συνεργασίας της με την Reprise Media Athens της IPG Mediabrands.

Τα Peak Performance Marketing Awards 2018 διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά από την Boussias Communications με την υποστήριξη της Google, με στόχο να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του performance marketing και τις εταιρείες που ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα, την καινοτομία και τα ισχυρά, μετρήσιμα αποτελέσματά τους.

Κύρια κριτήρια αξιολόγησης και ανάδειξης των τελικών νικητών αποτελούσαν η επίτευξη απόλυτα μετρήσιμων στόχων, η αποτελεσματικότητα της ενέργειας και ο βαθμός καινοτομίας.

Ο κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να διακρινόμαστε και φέτος στα Peak Performance Marketing Awards με δύο Χρυσά Βραβεία σε δύο πολύ σημαντικές κατηγορίες για εμάς. Σημαντικές γιατί εκφράζουν τον τρόπο που λειτουργούμε και την ευρύτερη φιλοσοφία μας στην LeasePlan Hellas, η οποία βασίζεται στην παροχή εξατομικευμένων, βέλτιστων υπηρεσιών και στην υλοποίηση ενεργειών με μετρήσιμα και ορατά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο όραμά μας, εστιάζοντας στην καινοτομία και στην παροχή σύγχρονων λύσεων μετακίνησης για εταιρείες - μεγάλες, μεσαίες κι μικρές - αλλά και για ελεύθερους επαγγελματίες, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα αποτελεσματικότητας και ικανοποίησης των πελατών μας».



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...