Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

14ο Πρωτάθλημα Enduro για το Βασίλη Σιαφαρίκα με Honda CRF 480R

14ο Πρωτάθλημα Enduro για το Βασίλη Σιαφαρίκα με Honda CRF 480R

To 14ο Πρωτάθλημα Enduro της καριέρας του κατέκτησε ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF 480R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. - Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα.


O αναβάτης της Honda CRF480R, Βασίλης Σιαφαρίκας κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας Enduro 3 τερματίζοντας πρώτος και στους 8 αγώνες του Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του.


O 14 φορές Πρωταθλητής Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας, μετά την κατάκτηση και του φετινού τίτλου της κατηγορίας Enduro 3 δήλωσε: «…το 2018 ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά καθώς είχα τη δυνατότητα να οδηγώ την ολοκαίνουρια Honda CRF480R μία μοτοσυκλέτα με εξαιρετική απόδοση και πολύ γραμμική λειτουργία του κινητήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και φέτος να κατακτήσω το πρωτάθλημα της κατηγορίας Enduro3 χάρη στην πολύ σημαντική υποστήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση που έχω όλα αυτά τα χρόνια από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.».



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...