Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Βραβείο «Off-Road 2016» απονέμεται στο Goodyear Wrangler DuraTrac

To Βραβείο «Off-Road 2016» απονέμεται στο Goodyear Wrangler DuraTrac
To Βραβείο «Off-Road 2016» απονέμεται στο Goodyear Wrangler DuraTrac
H Goodyear κατάφερε να υπερασπιστεί την πρώτη θέση που ήδη κατείχε ως η επιλογή των αναγνωστών του έγκριτου γερμανικού περιοδικού «Off Road» . Για τέταρτη συνεχή φορά το ...
Goodyear Wrangler DuraTrac επελέγη ως το καλύτερο εκτός δρόμου ελαστικό tire στην κατηγορία «Traction Tires by a large margin».
Οι αναγνώστες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους 10 «διεκδικητές». Το ελαστικό της Goodyear συγκέντρωσε σχεδόν το 28 τοις εκατό των ψήφων με τη δεύτερη επιλογή να βρίσκεται περίπου 8 μονάδες πίσω.

Πάνω από 85.000 αναγνώστες πήραν μέρος στην ψηφοφορία για τα βραβεία «2016 Off-road Awards», επιλέγοντας τα πιο δημοφιλή εκτός δρόμου οχήματα σε 12 κατηγορίες καθώς και το ελαστικό καλύτερης πρόσφυσης.
«Αυτή η διαδοχική νίκη είναι η απόδειξη των καλών επιδόσεων του Goodyear Wrangler DuraTrac», δήλωσε ο κ. Jürgen Titz, Group Managing Director Γερμανίας-Αυστρίας και Ελβετίας της Goodyear. «Η ανάδειξη του σε καλύτερο εκτός δρόμου ελαστικό της χρονιάς είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς είναι ένας τίτλος που προέρχεται από την κρίση αναγνωστών με πολύ εξειδικευμένες γνώσεις».
Το Goodyear Wrangler DuraTrac, δημιουργήθηκε για χρήση σε σκληρές επιφάνειες και προσφέρει στα ισχυρά off-road οχήματα εξαιρετικό χειρισμό σε δύσκολες εκτός δρόμου και βραχώδεις επιφένειες.
Τα βραβεία επιλογής αναγνωστών του περιοδικού «Off Road» πραγματοποιούνται από το 1982. Το βραβείο για το ελαστικό καλύτερης πρόσφυσης απονέμεται από το 2013.

Σχετικά με τη Goodyear
Η Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών παγκοσμίως. Απασχολεί περίπου 66.000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 49 εγκαταστάσεις σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχει δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο όπου αναπτύσσονται προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για τη βιομηχανία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της επισκεφθείτε τη σελίδα: www.goodyear.gr. Ακολουθήστε την Goodyear στο Twitter @Goodyearpress και συνδεθείτε με την ομάδα μας ThinkGoodMobility στο LinkedIn. Όλο το έντυπο υλικό είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το κατεβάσετε στο news.goodyear.eu.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...