Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο νέες διακρίσεις για την Dunlop στα προϊοντικά βραβεία του «Auto Express»

Δύο νέες διακρίσεις για την Dunlop στα προϊοντικά βραβεία του «Auto Express»
Το «Dunlop Sport BluResponse» και το «Dunlop WinterSport 5» διακρίθηκαν στον αξιόπιστο θεσμό των προϊοντικών βραβείων του περιοδικού «Auto Express» όπως ανακοινώθηκε μέσα στον Ιούνιο. Τα δύο βραβεία έρχονται ως συνέχεια των χαρακτηρισμών «Best Buy/ Η Καλύτερη Αγορά» και «Commended/ Επαινεθέν» στην συγκεντρωτική έκδοση δοκιμών του περιοδικού για τα θερινά, τα χειμερινά και τα παντός καιρού ελαστικά που εκδόθηκε το 2015.



Οι λεπτομερείς δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν έθεσαν τα ελαστικά «κάτω από το μικροσκόπιο» σε μια σειρά από παραμέτρους όπως η πέδηση σε πάγο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, το κράτημα σε στεγνό οδόστρωμα και η αντίσταση κύλισης. H Dunlop ανταγωνιζόμενη τους δυνατότερους ανταγωνιστές της στην αγορά, τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

Προϊοντικό Βραβείο Χειμερινού Ελαστικού
Το Dunlop WinterSport 5 σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις σε μια σειρά δοκιμών χειμερινών ελαστικών στη Γερμανία κατακτώντας την πρώτη θέση στις δοκιμές των περιοδικών Auto Bild allrad και Auto Bild sportscars.
Το ελαστικό προσφέρει το απαραίτητο κράτημα για απρόβλεπτα χειμερινά οδοστρώματα, εξαιρετική πλευρική πρόσφυση σε γλιστερές επιφάνειες και ενισχυμένες επιδόσεις σε χιονισμένους δρόμους.
Η διάκριση στα βραβεία του «Auto Express» έρχεται σε συνέχεια της αναγνώρισης του ελαστικού ως «Very Recommended/ Εξαιρετικά Προτεινόμενο» από το περιοδικό «auto motor und sport» και της απόδοσης του χαρακτηρισμού «Recommended/Προτεινόμενο» από το ACE.

Προϊοντικό Βραβείο Θερινού Ελαστικού
Το «Dunlop Sport BluResponse» τα πήγε εξαιρετικά, μετρώντας ήδη τα τρία χρόνια κυκλοφορίας του στην αγορά, αποσπώντας τον χαρακτηρισμό «Commended/ Επαινεθέν» στα προϊόντικά βραβεία.

Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί στις πολυάριθμες διακρίσεις του ελαστικού από το 2013 όταν και λανσαρίστηκε όπως οι πρώτες θέσεις στις δοκιμές των Auto Zeitung, AUTO Strassenverkehr και ACE το 2013 και η κορυφή στις δοκιμές των Auto Bild και Auto Express το 2014.

Σχετικά με την Dunlop
Η Dunlop είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα παγκοσμίως στα ελαστικά υψηλών και εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων με εντυπωσιακές επιτυχίες στις αγωνιστικές πίστες. Η μεγάλη εμπειρία της Dunlop στους αγώνες οδήγησε σε καινοτόμες τεχνολογίες για ελαστικά σχεδιασμένα για συνήθη οδήγηση. Επιδίωξη της Dunlop είναι να μεγιστοποιεί συνεχώς την απόλαυση της οδήγησης και προσφέρει σε όλους τους οδηγούς ελαστικά με επιδόσεις και αντοχή της πλέον πρόσφατης τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Dunlop, επισκεφθείτε τη σελίδα www.dunlop.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...