Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα κάθετη μονάδα BMW Motorrad στην Ηλιούπολη

Νέα κάθετη μονάδα BMW Motorrad στην Ηλιούπολη
Νέα κάθετη μονάδα BMW Motorrad στην Ηλιούπολη
Η BMW Motorrad Hellas και η Βαγιανέλης Α.Ε. εγκαινίασαν το νέο τους κατάστημα στην Λ. Βουλιαγμένης 339 στην Ηλιούπολη με μία μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου την Παρασκευή 24, Ιουνίου 2016.


Η BMW Motorrad Hellas και η Βαγιανέλης Α.Ε. εγκαινίασαν το νέο τους κατάστημα στην Λ. Βουλιαγμένης 339 στην Ηλιούπολη με μία μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου την Παρασκευή 24, Ιουνίου 2016.

Το εντυπωσιακό νέο κατάστημα έρχεται να αναβαθμίσει την παρουσία της BMW Motorrad στην ελληνική αγορά. Σε ένα υπερσύγχρονο χώρο 1500 m² που πληροί τις προδιαγραφές της BMW Motorrad, στεγάζεται η έκθεση μοτοσικλετών και το συνεργείο της εταιρίας. Στο ισόγειο και στον ημιώροφο παρουσιάζεται όλη η γκάμα των νέων μοτοσικλετών ΒΜW, καθώς επίσης και επιλεγμένες μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρίσκονται τα αξεσουάρ μοτοσικλέτας και ο εξοπλισμός του αναβάτη BMW Motorrad, ενώ σε διαφορετικό όροφο τα ανταλλακτικά και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας. Ένα ιδιαίτερο χρώμα στον χώρο δίνουν η ζεστή vintage γωνιά και το ανοιχτό μπαρ, κατάλληλα για στιγμές χαλάρωσης και συζήτησης. Με στόχο την διευκόλυνση των πελατών, η καινούργια κάθετη μονάδα βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το μετρό του Αγίου Δημητρίου απέναντι από το Athens Metro Mall.

Η Βαγιανέλης Α.Ε. αποτελεί μέλος της οικογένειας της BMW από το 1989. Για περισσότερα από 25 χρόνια, η συνεργασία αυτή διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Brand της BMW Motorrad στην Ελλάδα.












Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...