Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γκάμα SEAT FR & CUPRA για «ανήσυχους» οδηγούς ...σε τιμές πρόκληση

SEAT FR & CUPRA
Γκάμα SEAT FR & CUPRA για «ανήσυχους» οδηγούς ...σε τιμές πρόκληση!
Τα μοντέλα FR & Cupra της SEAT πάντοτε αποτελούσαν σημείο αναφοράς στις κατηγορίες τους, για την οδική τους συμπεριφορά, τις επιδόσεις τους και τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα.
Παραδοσιακά απευθύνονται στους πιο «ανήσυχους» οδηγούς για τους οποίους η απόλαυση της οδήγησης είναι πάντοτε πρωταρχικό ζητούμενο.

Διαθέσιμα στην γκάμα του ΙΒΙΖΑ και του LEON, σε 3θυρο/5θυρο ή ST αμάξωμα και σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο ή DSG διπλού συμπλέκτη ανάλογα με την έκδοση, τα μοντέλα FR & Cupra αποτελούν τον απόλυτο εκφραστή του δυναμικού πνεύματος της SEAT και συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με τον εμβληματικό σχεδιασμό και τις κορυφαίες επιδόσεις με ασύγκριτη οικονομία.

Με το νέο φορολογικό καθεστώς, αρκετά από τα μοντέλα FR (Formula Racing) & Cupra (Cup Racing) προσφέρονται πλέον σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές που αποτελούν πραγματική ευκαιρία για τους υποψήφιους αγοραστές, αναλογιζόμενοι πάντοτε τον ιδιαίτερό τους χαρακτήρα και τον υπερπλήρη εξοπλισμό τους.

Δείτε τις τιμές των IBIZA εδώ.

Δείτε τις τιμές των LEON εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...