Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βάση Smartphone της BMW Motorrad διαθέσιμη για μοτοσικλέτες και scooters μέσω του δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW Motorrad

Βάση Smartphone της BMW Motorrad διαθέσιμη για μοτοσικλέτες και scooters μέσω του δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW Motorrad
Η Βάση Smartphone της BMW Motorrad διατίθεται τώρα από όλους τους Επίσημους Εμπόρους του δικτύου BMW Motorrad. Πλοήγηση, τηλεφωνική επικοινωνία, μουσική απόλαυση και πολλά ακόμα – οι δυνατότητες των σύγχρονων smartphones είναι πολλές και στοχεύουν να κάνουν το ταξίδι με τη μοτοσικλέτα και το σκούτερ ακόμα πιο άνετο και συναρπαστικό.
Η Βάση Smartphone της BMW Motorrad διατίθεται τώρα από όλους τους Επίσημους Εμπόρους του δικτύου BMW Motorrad.

Πλοήγηση, τηλεφωνική επικοινωνία, μουσική απόλαυση και πολλά ακόμα – οι δυνατότητες των σύγχρονων smartphones είναι πολλές και στοχεύουν να κάνουν το ταξίδι με τη μοτοσικλέτα και το σκούτερ ακόμα πιο άνετο και συναρπαστικό.


Χαρακτηριστικά Βάσης Smartphone της BMW Motorrad :


Σχεδιασμένη για smartphones διαστάσεων έως 5 ιντσών
Ανθεκτική, πλαστική, σκληρή θήκη
Αντιολισθητική, αντικραδασμική (μέσω gel) επιφάνεια επαφής
Ασφαλίζει γρήγορα τα smartphones στη βάση τιμονιού
Βέλτιστη αναγνωσιμότητα και ευχρηστία
Δυνατότητα οριζόντιας ή κάθετης διάταξης
Βέλτιστη αναγνωσιμότητα χάρη σε μία διαφανή, αντιανακλαστική, εύκαμπτη μεμβράνη
Τροφοδοσία ρεύματος από την ενσωματωμένη πρίζα (ειδικό αξεσουάρ)
Φόρτιση μέσω micro-USB ή ασύρματα, σύμφωνα με τα πρότυπα Qi
Λυχνία LED που ενημερώνει για την κατάσταση φόρτισης

Η βάση smartphone εδράζεται στη βάση του BMW Motorrad Navigator (Γνήσιο Αξεσουάρ BMW Motorrad, δεν περιλαμβάνεται στην παραγγελία).




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...