Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tο νέο SEAT Ibiza CUPRA με έναν 1.8 TSI κινητήρα απόδοσης 192hp για κορυφαίες επιδόσεις συμπλήρωσε την οικογένεια Ibiza

Tο νέο SEAT Ibiza CUPRA
Tο νέο SEAT Ibiza CUPRA 


To Ibiza CUPRA είναι άλλη μία μεγάλη καινοτομία που παρουσιάζει η μάρκα στην Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης.
Tο νέο SEAT Ibiza CUPRA
Το νέο Cupra εξοπλίζεται με έναν 1.8 TSI κινητήρα απόδοσης 192hp για κορυφαίες επιδόσεις που του χαρίζουν επιτάχυνση στα 100km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 235km/h. Επιπλέον, η νέα αυτή έκδοση ξεχωρίζει για την μέση κατανάλωση καυσίμου με μόλις 6,0 λίτρα ανά 100km, το νέο υψηλής ποιότητας εσωτερικό, το πλήρες σύστημα τεχνολογίας FullLink και την εφαρμογή SEAT ConnectApp για βέλτιστη λειτουργία συνδεσιμότητας.
Σχετικά με τον αισθητικό τομέα τώρα οι αλλαγές απλά... δεν υπάρχουν, καθώς σύμφωνα με τη SEAT η εξωτερική σχεδίαση είναι εξαιρετικά σύγχρονη και δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τους πελάτες της εταιρίας σε αυτόν τον τομέα.
Στο εσωτερικό βεβαίως οι αλλαγές είναι περισσότερες και υπάρχει νέο τιμόνι με ακόμα πιο σπορ όψη, νέος πίνακας οργάνων, καθώς και αναβάθμιση της ποιότητας καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί μαλακά υλικά στο μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεων. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει το νέο σύστημα infotainment με τη νέα οθόνη αφής.

Παγκόσμιος «συναγερμός» για την Volkswagen: Ερευνες, έλεγχοι και εξηγήγεις για τη γερμανική απάτη #VW #Ειδήσεις
Posted by Autocarnet on Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...