Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το αυτοκίνητο που σηματοδοτεί την παραγωγή δέκα εκατομμυρίων BMW Σειράς 3 Sedan δόθηκε σε ιδιοκτήτη σχολής οδήγησης στο Eichstätt

BMW Σειράς 3 Sedan
Το αυτοκίνητο που σηματοδοτεί την παραγωγή δέκα εκατομμυρίων BMW Σειράς 3 Sedan δόθηκε σε ιδιοκτήτη σχολής οδήγησης στο Eichstätt
Η BMW 320d σε απόχρωση Imperial Blue πέρασε από τη γραμμή παραγωγής το Σεπτέμβριο του εργοστασίου του BMW Group στο Μόναχο, σηματοδοτώντας ένα ορόσημο στην επιτυχημένη ιστορία της BMW Σειράς 3. Ο νέος ιδιοκτήτης το παρέλαβε με ιδιαίτερη χαρά στο BMW Welt.


Το όχημα - ορόσημο έχει τελικό προορισμό το Eichstätt
Από το 2007, η παράδοση ενός νέου οχήματος στο BMW Welt θεωρείται η τέλεια εμπειρία για τον πελάτη ως τελική στάδιο της διαδικασίας αγοράς. Εύλογο ήταν η BMW Σειρά 3 Sedan που σηματοδοτεί ένα ορόσημο παραγωγής δέκα εκατομμυρίων να παραδοθεί στο νέο ιδιοκτήτη της Xaver Bittl από το Eichstätt, στο premium περιβάλλον του BMW Welt. Η επόμενη έκπληξη για τον ανυποψίαστο νέο ιδιοκτήτη ήταν η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου οι οποίοι παρέστησαν στην εκδήλωση κρατώντας τον αριθμό 10.000.000 προς τιμήν της επετειακής BMW 320d. Για τον Xaver Bittl, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας σχολής οδήγησης στο Eichstätt και πελάτης της BMW εδώ και πολλά χρόνια, η υποδοχή στο BMW Welt ήταν μία αξέχαστη εμπειρία.

Συνοδευόμενος από τηλεοπτικό συνεργείο, ο Hermann Bohrer, Επικεφαλής του εργοστασίου του BMW Group στο Μόναχο και ο Helmut Käs, Υπεύθυνος του BMW Welt Munich, συνεχάρη τον τυχερό πελάτη. «Η διαδικασία παράδοσης είναι μία μοναδική εμπειρία για τους πελάτες μας. Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα. Η παράδοση της επετειακής BMW Σειράς 3 Sedan είναι μία ξεχωριστή περίπτωση για την εταιρία. Χαιρόμαστε που καταφέραμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό σκηνικό για ένα τόσο αποκλειστικό γεγονός», δήλωσε ο Helmut Käs.

Με πωλήσεις περίπου 14 εκατομμυρίων οχημάτων σε περισσότερες από 130 χώρες, η BMW Σειρά 3 είναι η πιο επιτυχημένη προϊοντική οικογένεια του BMW Group. Η ιστορία επιτυχίας ξεκίνησε το 1975 όταν η BMW Σειρά 3 γιόρτασε την πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης εγκαινιάζοντας τη γκάμα των σπορ μεσαίων οχημάτων της. Από τότε, το διεθνές bestseller έχει καθιερωθεί σαν πρωτοπόρος για τη βιομηχανία αυτοκινήτου στον τομέα του σπορ στυλ, της απόδοσης, της άνεσης, της συνδεσιμότητας και της σχεδίασης. Το εργοστάσιο του Μονάχου έχει ιδιαίτερη σημασία εδώ, όχι λόγω παραγωγής (και οι έξι γενιές έχουν κατασκευαστεί στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο), αλλά και ως προς την παράδοση του οχήματος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...