Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας
16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας
Το Αθλητικό Σωματείο "Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας" (Α.Λ.Π.) διοργανώνει τον 4ο γύρο του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς Πτολεμαΐδας, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Η Οργάνωση του αγώνα, παρέχει διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, για όλους τους συμμετέχοντες που θα διανύσουν απόσταση μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων για να λάβουν μέρος στη Δεξιοτεχνία.

Σημειώνουμε, πως η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής, εκπνέει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, στις 22.00. Το παράβολο συμμετοχής, έχει οριστεί στα 70 ευρώ για όσους διαθέτουν ήδη Δελτίο Αθλητού, ενώ για όσους δε διαθέτουν, ανέρχεται σε επιπλέον 30 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν "Ημερήσιο Δελτίο Αθλητού". Για την έκδοση του εν λόγω Δελτίου, οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν στην Οργάνωση την Αίτηση Έκδοσης Δελτίου Αθλητού της ΟΜΑΕ, συμπληρωμένη και με επισυναπτόμενη γνωμάτευση Παθολόγου, το δίπλωμα οδήγησής τους και την Αστυνομική τους ταυτότητα. Σημειώνεται, πως συμμετοχές που δε συνοδεύονται από το σχετικό παράβολο Τράπεζας, δε γίνονται δεκτές.
16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας


Πληροφορίες:

Κάθε ημέρα έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2015 (19.00-23.00), Γραμματεία Α.Λ.Πτολεμαΐδας, Πλατεία Εργατικών Στρατοπέδου

Τηλ. επικοινωνίας - Fax: 2463 502087-6972 051167 (Δημήτριος Κεχαγιάς)

e-mail: alptolemaidas@hotmail.com
website: alp.com.gr




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...