Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Renault Megane στη Φρανκφούρτη (video)

Νέο Renault Megane
Τα αποκαλυπτήρια του νέου Renault Megane στη Φρανκφούρτη (video)
Ο πρόεδρος και CEO του Groupe Renault, Carlos Ghosn, κάνει τα αποκαλυπτήρια του Νέου Renault MEGANE στην πρώτη παγκόσμια εμφάνισή του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015.
ΒΙΝΤΕΟ:


Ο πρόεδρος και CEO του Groupe Renault, Carlos Ghosn, κάνει τα αποκαλυπτήρια του Νέου Renault MEGANE στην πρώτη παγκόσμια εμφάνισή του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Της Φρανκφούρτης 2015.
Posted by Renault Greece on Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015


Το νέο Renault Mégane διαθέτει μια μοναδική σχεδιαστική ταυτότητα τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος.
Μια σειρά λύσεων υψηλής τεχνολογίας βρίσκονται μέσα στο εσωτερικό, όπως το έγχρωμο head-up display. Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια οθόνη TFT 7’’ που συνδυάζεται με την κάθετη οθόνη αφής R-Link 2 των 8,7’’ στη κεντρική κονσόλα. Ο χώρος αποσκευών με χωρητικότητα 434 λίτρα (384 κατά VDA) είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην κατηγορία και συνοδεύεται από έξτρα αποθηκευτικούς χώρους 25 λίτρων. Παράλληλα, αυξημένος σημαντικά (+20χλστ.) είναι ο χώρος για τους πίσω επιβάτες
Κάτω από το καπό του νέου Renault Mégane θα βρίσκεται ο βενζινοκινητήρας Energy TCe 205 (έκδοση Mégane GT) που θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC 7 σχέσεων. Παράλληλα από το 2016 διαθέσιμος θα είναι και ο πετρελαιοκινητήρας Energy dCi 165 με το EDC 6 σχέσεων που θα συμπληρώνει τη σειρά GT. Θα χρησιμοποιεί επίσης τον πετρελαιοκινητήρα Energy dCi 110 με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.


Κλέβει και φέτος τις εντυπώσεις η Renault στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης με το νέο Renault MEGANE, το νέο Renault TALISMAN & TALISMAN Estate.
Posted by Renault Greece on Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Παγκόσμιο παρουσία του Honda Project 2&4 με κινητήρα της RC213V στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ΙΑΑ2015 #HONDA #Έκθεσηαυτοκινήτου #Νέαμοντέλα
Posted by Autocarnet on Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...